22. lokakuuta 2017

Joulu lähestyySain keväällä mahdollisuuden kokeilla keramiikan tekoa. Tein aluksi kotiin muutamia astioita, mutta alusta asti ajatuksissa pyöri kaunis ja käytännöllinen kuppi koirille. Koirien ruokakupeissa harvemmin on mahdollista saada molempia ominaisuuksia samassa kupissa. Eläinkaupat pursuavat samoja malleja, jotka ovat toki käytännöllisiä, mutta usein erittäin tylsiä. Välillä on tullut vastaan kauniitakin kuppeja, joista on kuitenkin jo kädessä pitäessä voinut todeta epäkäytännöllisyyden.

Tekemäni kupit ovat sopivan painavia ja pysyvät paikallaan isommankin koiran syödessä. Kupit voi laittaa tiskikoneeseen ja ovat ainakin omassa käytössä kestäneet muutaman kerran lattialle tiputtamisenkin. Savi on ihanan rouheaa ja lasitettu sisäpuoli antaa ihanan kontrastin.

Kuppeja voi ostaa tänä jouluna Parolan aseman joulumarkkinoilta 25.11 tai tilata suoraan ludwigvilgot@gmail.com Kuppien nouto Porvoosta tai toimistus sopimuksen mukaan.

Teen kuppeja jatkossakin, mutta jouluksi valmistuu rajallinen määrä. Kannattaa siis olla nopea jos tämän haluaa laittaa omaan pakettiin! Parolaan on lähdössä mukaan valkoisella savella tehtyjä kuppeja, joissa valkoinen, vaaleanpunainen ja vihreä lasitus vaihtoehtoina.

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.