30. kesäkuuta 2017

Uuden kodin värikartta – Omenankukka


Uuden kodin värikarttaan oli pakko saada turvallisten harmaiden seuraksi myös jotain ihan uutta ja naisellista.  Sävyksi valikoitui Tikkurilan Omenankukka Y319, joka on erittäin vaalea ja raikas vaaleanpunainen. Sävy elää paljon valon kanssa ja välillä seinä näyttää jopa hieman persikkaiselta. Lämpöisempi sävy olisi siis voinut olla liian tunkkainen. Kaikki kodin väri ovat kylmiä ja antavat näin raikkaan sekä rauhallisen tunnelman.

Maalasin Omenankukalla makuualkovin ulkopuolelle jäävän seinän. Tämä on juuri sellainen sopivan pieni pinta joka tulee varmaan vaihtamaan väri usein. Pinnalle riittää alle litra maalia eli työ ja kustannus ei ole kovin iso. Vaikka väristä pidänkin aloin heti suunnittelemaan sävyä talvelle!
Maalit saatu yhteistyönä Tikkurilan kanssa.

Vaaleanpunaista seinää vasten päätyi sattumalta Vilgotin kuppirivi sekä vuode. Onneksi italialainen mies pärjää hyvin myös herkemmänkin värin kanssa! Laajempia kotikuvia on muuten tulossa heti, kun kuvattavana on muutakin kuin tyhjää seinä- ja lattiapintaa. 

Mitä pidettä kodin herkästä väripilkusta?

TallennaTallenna

8 kommenttia

 1. Hienostunut ja hillitty sävymaailma!

  VastaaPoista
 2. Siis pidän ja paljon! En malta odottaa kotikuvia, sillä tiedän, että siitä on tulossa herkku:) Ammattitaitosi ja sisustussilmäsi ovat lyömätön pari. Mukavia päiviä uuden kodin parissa!

  VastaaPoista
 3. Ihastuttavia kuvia! Oletko itse tehnyt Vilgotin kupit, ihanat nekin! Täällä odotetaan myös kotikuvia inspiraation toivossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kupit ovat itse tehtyjä ja niitä on tulossa myös myyntiin :) Koti on vielä hieman vaiheessa, mutta kuvia on tulossa!

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.