14. elokuuta 2018

Antiikkiliikkeet Porvoossa


Olen aiemmin listannut teille Porvoolaisia vanhantavaran liikkeitä sekä kirppiksiä. Tällä kertaa vuorossa ovat antiikkiliikkeet. Ei suinkaan kaikki liikkeet vaan ne helmet, jotka jokainen haluaa paikalliselta kuulla. Itselleni tärkeää ei ole vain tavara vaan kokemus. Se fiilis, mikä liikkeeseen astuessa tulee ja millainen olo on sieltä lähtiessä. Tähän ei riitä pelkkä tavara. Näitä liikkeitä pitävät persoonat, jotka tekevät liikkeistä juuri omanlaisensa. Näissä paikoissa on mukava tunnelma, hyvä asiakaspalvelu ja tietenkin mahdollisuus löytää ihania aarteita.

Galleria Rahling, Välikatu 9

Tämä on aina ollut yksi suosikeistani – ihan lapsesta asti. Yllättäen tähän on saattanut vaikuttaa omistajan lumoava vinttikoira. Lapsuudestani muistan valkoisen salukin ja tällä hetkellä liikkeessä kulkee vinttikoira Veikko. Näillä kohtaamisilla saattaa olla osuutensa rakkauteeni alaan sekä vinttikoiriin.




Galleria Rahlingista löytyy monipuolisesta posliini- ja lasitavaraa. Tänne kannattaa poiketa, jos etsii jotain astiastosta puuttuvaa. Juuri nyt saliin on katettuna rapujuhlien kattaus, joka kannattaa käydä kurkkaamassa ihan vaikka vaan inspiraatioksi. Täältä saat hyvin täydennettyä myös puuttuvat snapsilasit.

Helsinki Antiques varastomyynti, Yrittäjänkatu 12 D
(avoinna sopimuksen mukaan)

Tämä kohde on aivan oman verstaani vieressä. Onneksi auki vain sopimuksen mukaan, koska muuten löytöjä tulisi tehtyä varmaan vähän liian usein. Täältä löydät laadukasta antiikkia sekä design-huonekaluja. Omistaja on myös taitava entisöijä. Paikan tarkemmat yhteystiedot löydät tästä.



Vielä muutama muu antiikkiliike Porvoossa

Antique House, Jokikatu 22

Jokikadun Antiikki, Jokikatu 12

Jokikadun ranta-aitoista löytyy myös useampi muu antiikkiliike sekä vanhantavaran kauppa. Tervetuloa Porvooseen tekemään löytöjä!

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.