6. tammikuuta 2017

Vilgot 5v ja synttärietu Ludwig & Vilgot vuoteista
Vilgot täyttää tänään hurjat viisi vuotta! Ajatuksena oli lähteä juhlistamaan tätä päivää Vilgotin kanssa kaupungille aamupalan tai brunssin merkeissä, mutta pientä miestä ei meinaa saada ulos edes pissalle. Täällä taitaa olla kuluneen viikon kylmin päivä. Tuplakerrastolla, tossuilla, haalareilla ja pipolla varustettua italiaanoa ei saa porrasta pidemmäs houkuteltua. Tämä syntymäpäivä vietetään siis lämpöisesti sisällä peiton alla.

Vilgotin synttärien kunniaksi Ludwig & Vilgot flanellivuode ilman toimituskuluja viikonlopun aikana (8.1 saakka) tehtyihin tilauksiin ja kaupanpäälle yllätyslelu. Etu koskee pieniä vuoteita, joihin mahtuu max noin + 10 kg koira nukkumaan. Vuoteen voi toivoa matalilla tai korkeilla reunoilla. Vuoteen mitat noin 60 x 60 cm. Vuoteen voi pestä koneessa 60 asteessa. Vuoteen hinta 124,00e. Tarjous koskee vain Suomeen toimitettavia vuoteita.

Tilaukset ja tiedustelut | ludwigvilgot@gmail.com

2 kommenttia

 1. Onnea syntymäpäiväsankarille, pysy sängyssä peiton alla:)
  t.sari ja terrierit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :) Vilgot on tällä hetkellä uunin edessä muutaman taljan välissä ja kerrasto päällä – hyvin näyttää viihtyvän :)

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.