5. tammikuuta 2017

Tallinna talvella – 4 vinkkiä talviaikaan matkaavallePiipahdin pikaisesti Tallinnassa vielä viime vuoden lopulla. Talviaikaan en ole ennen vieraillut Tallinnassa ja joulusta huolimatta tunnelma oli rauhallisempi kesään verrattuna. Tähän saattaa olla osasyynä kaduilta puuttuvat terassit täynnä ihmisiä. Reissu ei puuttuvasta lumesta johtuen tuntunut kovin talviselta. Tässä muutama vinkki ja oma suosikkini Tallinnasta, jos joku suunnittelee reissuun lähtöä!

1. Pegasus on ollut suosikki ravintolani jo pitkään. Jokaisella reissulla menu on vaihtunut, eikä ole koskaan tuottanut pettymystä. Ravintola on paikallisten suosiossa eikä täällä tarvitse pelätä turistilaumoja.

2. Kierrä kohteet, jotka ovat kesällä täynnä turusteja. Huomasin monen paikan kanssa, että ihmisiä ei ollut niin paljon liikenteessä kuin kesällä. Näköalapaikoille mahtui helposti ihastelemaan maisemia, eikä ihmisten yli tarvinnut kurkkia saati jonottaa puolta päivää.

3. Mikäli matkalle osuu ikävämpi keli, pysy suosiolla sisätiloissa. Räntäsateessa tai paukkuvassa pakkasessa kierteleminen ei tee reissusta antoisaa. Satsaa hotelliin, jossa on hyvät palvelut. Esimerkiksi Swissotelista löytyy erinomainen spa ja kuntosali upeilla maisemilla.

4. Tallinnan City Spa todellakin ansaitsee kaikki viisi tähteään. Poikkesin City Spassa ensimmäistä kertaa rentouttavassa hieronnassa ja palaan varmasti uudelleenkin. Tänne on hyvä suunnata jos omasta hotellista ei löydy vastaavia palveluita.

TallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna

2 kommenttia

  1. Tallinnan vinkit ovat hurjan mielenkiintoisia, luen ne aina kun vastaan tulee. Näkeekö joku omilla kotikulmilla jotain mitä ei itse ole vielä hoksannut? Ani harvoin ilmenee mitään uutta, mutta nyt tuli vastaan Pegasus. Niin ankean näköisessä rakennuksessa etten kuuna päivänä olisi sinne mennyt sisään ilman vinkkiäsi :) Tänään kävin testaamassa ja todella; ruoka oli oikein hyvää ja laadukasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! :) Rakennus ei todellakaan ole ulkoapäin kovin houkutteleva. Kesällä on kauniimpi, kun saavat valtavat ikkunat avattua joka kerroksessa.

      Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.