30. tammikuuta 2017

Hurtta ja poikien luottotuotteet


Sain ennen joulua Hurtalta ihanan yllätyspaketin, josta löytyi kerrasto Vilgotille ja takit molemmille pojille. Tämä takki on osoittautunut yhdeksi parhaista kuluneen talven aikana. Takin sisäpinnassa on kuvio, joka heijastaa lämpöä takaisin. Takit on myös suunniteltu todella hyvin, koska ne istuvat molemmille koirille. Yleensä italiaanolle on vaikea löytää hyviä vaatteita erikoisen rakenteen takia. Luddella harvemmin on vaatteita käytössä, mutta kovimmilla pakkasilla takki on ollut erittäin mieluinen.

Luddella on kuvassa päällä heijastinliivi, joka on kirppilöytö vuosien takaa. Tämä on jopa yhden talven ollut lumen alla metsässä. Löytyi keväällä lumien sulaessa ja pesukoneen kautta vain takaisin käyttöön. Erittäin kestäväksi siis todettu! Tämä on ollut paras heijastinliivi, mutta valitettavasti valmistus on taidettu lopettaa. Ainakaan näitä ei mistään enää löydy. Vilgotilla on myös samanlainen keltainen käytössä ja sekin on löytynyt poistomyynnistä.


Vielä joitain vuosia sitten tilaisin Vilgotin kaikki vaatteet ulkomailta. Mistään eläinkaupasta ei tuntunut löytynyt vaatteita, joissa olisi ajateltu vinttikoirien rakennetta. Kaulukset olivat usein liian matalia ja avonaisia eikä haalarien lahkeissa riittänyt pituus istuvuudesta puhumattakaan. Hurtan tuotteissa löytyy nyt kokomerkintä erikseen italianvinttikoiralle eli rotua on todellakin ajateltu – kiitos! 

Vilgotin takki on ollut todella mukava käyttää: helppo pukea päälle, pysynyt hyvässä kunnossa useasta pesusta huolimatta ja mikä tärkeintä Vilgot on viihtynyt siinä. Kerrasto on ollut niin suosittu, että se päällä ollaan vietetty aikaa jopa sisällä. Meille vaatteet ovat tulleet ihanana yllätyksenä, mutta monta Hurtan tuotetta on myös käyty itse ostamassa ja käydään jatkossakin.

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.