4. helmikuuta 2017

Ihana Finform


"Itselleni on tärkeää että sekä toimiva design että kaunis ulkonäkö yhdistyvät kaikissa kodin esineissä. Yhtälailla haluaa jotain mikä on trendikästä ja silti ajatonta sekä omalle tyylille uskollista . 
Liikkeen valikoimassa on sisustustuotteita koristeeksi ja käyttöön; tekstiilejä ja ihania astioita. Yksi parhaista tavoista uudistaa kotiaan on tietysti kauniit julisteet – niitä olen valinnut huolella. Tyhjät seinät ovat kohta historiaa! Ja mattoja, huonekaluja sekä koristetyynyjä – paljon mahtuu pieneen putiikkiin! On vielä lisäksi kauniita kortteja, herkkuja sekä viherkasvejakin! Ja lasten huoneisiin tarkkaan valikoituja aarteita! 
Sydämellisesti tervetuloa olit sitten porvoolainen tai vain käymässä kauniissa kotikaupungissani. Finform on keskustassa lähellä ihania kahviloita ja jokirantaa ja ihan kivenheitonpäässä vanhasta kaupungista!" 
Jutta – Finform
Porvooseen on viime vuoden lopulla avannut ovensa uusi ihana sisustusliike Finform. Törmäsin Finformiin ja liikkeen omistavaan ihanaan Juttaan ensimmäisen kerran Borgå Design Marketissa, missä olimme molemmat omien pöytiemme kanssa. Ensimmäisenä silmiin pisti Finformin oma Porvoo -juliste, jossa on siis Porvoon kartta. Tästä en tietenkään tajunnut napata kuvaa, mutta teille hyvä syy käydä kurkkaamassa!

Finformissa on mukavan reippaasti uudistuva valikoima ja mikä tärkeintä, ihana tunnelma! Liike sijaitsee aivan ydinkeskustassa bussiaseman tuntumassa. Tänne on siis helppo poiketa!


Finform
Lundinkatu 7, Porvoo
Uutuuksia on helppo seurata instagramin välityksellä @finform.fi


2 kommenttia

  1. Juuri tänään viimeksi kävin täällä <3 Aivan ihana liike ja todella tervetullut lisäys Porvoon sisustusliikkeisiin. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että olet löytänyt Finformiin! Tätä paikkaa on todellakin kaivattu :) Ihanaa viikonloppua sinne!

      Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.