17. marraskuuta 2016

Miten pitää keittiötasot siistinä?Kovin kauan ei täällä tarvinnut palella. Lumet tulevat rytinällä alas katolta ja ulos ei kannata lähteä muissa kuin kumisaappaissa. Peurat ovat tehneet taas paluun Domargårdille ja keittiön penkki on paras paikka niiden vakoiluun.

Koiraperheessä penkki on myös täydellinen tapa pitää keittiötasot siistinä ja tiskiallas tyhjänä. Penkki antaa koirille oivallisen mahdollisuuden tutkia tasoja ja napata kaikkea kiinnostavaa. Tasot on siis vaan pakko pitää tyhjänä koirille mielenkiintoisista tavaroista. Ikkunan toisella puolella meillä on tiskiallas ja toisella pieni taso kylmälaitteiden vieressä. Tiskialtaan taso on meillä täysin tyhjä – ellei siinä tiskejä loju. Toisella tasolla meillä on hedelmiä ja tarvikkeet smoothien tekemiseen, joista koirat eivät ole olleet kovin kiinnostuneita.

Onko teillä omia hyviä vinkkejä keittiötasojen siistinä pitämiseen?

1 kommentti

  1. Jep täällä sama konsti, kantapään kautta opittu ja toimii myös olohuoneessa. Joskus tulin kotiin ja ihmettelin miksi toisella koiralla oli niin outo ilme. Oli napannut tomaatin suuhunsa keittiön tasolta. Kerran vasraan tultii Fiskarsin fileerausveitsi suussa (huh, onneks mitään ei sattunut). Keittiön pöydältä on omituisesti kadonnut kulhollinen sokeria ja toinen vaahtokarkkeja...

    VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.