18. marraskuuta 2016

DIY – käytetyt paperipussit lahjapaperiksi


Nyt on yksinkertainen, mutta kaunis kierrätysidea. Monelle varmasti kertyy näitä pikku ostoksien mukana tulevia paperipusseja. Erityisesti nyt joulun alla kortteja ostaessa. Varsinkin korttien kanssa pussit säilyvät siisteinä, mutta aina reunaan jää jälki teipistä. Pussi on siis siisti, mutta sellaisenaan vähän tylsä ja käytetyn näköinen eteenpäin annettavaksi.

Ihastuin viime jouluna pehmoiseen ja ruttuiseen pakkauspaperiin, jota päätin lähteä jäljittelemään paperipussien kanssa. Tarvitset tähän paketointi-ideaan vanhoja paperipusseja, tarran pussin sulkemiseen sekä eukalyptuksen oksan tai muun vastaavan koristeen.


1. Rutista pussit kasaan, avaa ja silitä kädellä auki. Jäykemmän pussin voi silittää varovasti myös silitysraudalla jos pinta tuntuu liian elävältä.

2. Laita lahja sisälle pussiin ja sulje tarralla, jonka alle tulee eucalyptuksen oksa. Voit myös käyttää muuta korisetta, joka on tarpeeksi kevyt pysymään tarran alla. Vinkki! Voit käyttää tarrana myös koristeteippiä.Tämä on muuten erinomainen tapa paketoida lahjakortti!

4 kommenttia

  1. Eka kuvassa on tosi kivat värit <3 Kiitos tästäkin helposta ja nätistä ideasta :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis ja käytännöllinen! Parhaita ideoita just nämä. :)

    Mulla olisi blogissa sulle haaste ;)
    http://www.onnistain.fi/2016/11/punaisen-maton-paikka.html

    VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.