26. elokuuta 2016

Neljä vuotta sittenTasan neljä vuotta sitten nukuimme ensimmäisen yömme Villa Oliviassa. Vanha asunto Vanhassa Porvoossa oli edelleen myymättä, mutta siitä huolimatta muutimme uuteen keskeneräiseen kotiimme. Vuoden kestäneen remontin jälkeen talossa oli kuitenkin kaikki perusasiat kunnossa, kuten keittiö ja kylpyhuone. Tämän jälkeen on hiljalleen tehty pintoja ja julkisivua.

Muistan vielä miten olimme unohtaneet ulko-oven auki lämpimänä syysiltana. Aamulla ihailimme vuoteesta, miten valo heijastui sisälle. Jos nyt jäisi ovi auki yöksi niin kainalossa nukkuisi pari peuraa ja poikia ei näkyisi missään. Koirien rohkeus ja seikkailunhalu on kasvanut vuosi vuodelta. Enää ei uskalla esimerkiksi Vilgottia jättää yksin ulos, joka alussa pysyi hyvin pihassa ilman valvontaa.

Parasta näissä vuosissa on ollut se, että olemme saaneet antaa talolle uuden mahdollisuuden. Eilen meillä poikkesi vieraita, jotka ovat itse asuneet täällä lapsena. Paikka ja elämä on muuttunut paljon, mutta se on edelleen täällä.

TallennaTallenna

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.