25. elokuuta 2016

Ludwig & Vilgot – Kauniita tuotteita koirilleLudwig & Vilgot -tuotteiden omat sivut ovat nyt auki! Suuri kiitos kaikille tässä auttaneille. Sivusto ei ole perinteinen verkkokauppa, mutta helpottaa tuotteisiin tutustumista ja tilaamista. Tilaaminen toimii siis edelleen sähköpostitse. Vaikka tuote tehdään usein asiakkaan tilauksesta, on se postissa jo viimeistään seuraavalla viikolla.

Teen kaikki tuotteet itse käsin kierrätysmateriaaleista. Materiaalit ovat vanhoja pellava- ja villakankaita, joita löytyy milloin mistäkin. Itselleni on tärkeää, että tuote on miellyttävä koiralle sekä omistajalle. Koko ideahan lähti liikkeelle omasta kyllästymisestäni tavallisten lemmikkiliikkeiden tuotevalikoimiin, joista ei tuntunut ikinä löytyvät juuri sellaista vuodetta tai lelua kuin toivoin.


Sivulta löydät valmiina olevat tuotteet, jotka pystyn postittamaan heti. Ensimmäisessä kuvassa oleva vuode (myös isommassa koossa) lähtee mukaan Loviisaan tulevana viikonloppuna. Tätä kangasta on varastossa vielä muutamaan vuoteeseen eli kannattaa olla nopea jos liituraidasta tykkää. Matkaan lähtee mukaan myös suosittuja pellavavuoteita ja paljon muuta. Katsotaan, mitä kaikkea ehdin vielä ompelemaan mukaan!

Lippuarvonta Loviisan Wanhat Talot -tapahtumaan on käynnissä vielä perjantaille klo 12 saakka – vielä ehtii siis osallistua. Toivottavasti nähdään monen kanssa tulevana viikonloppuna!

Ludwig & Vilgot

Yhteydenotot – ludwigvilgot@gmail.com

TallennaTallenna

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.