30. elokuuta 2016

Boozt ja Barbour


Koin mukavan yllätyksen Booztin   verkkokaupassa vieraillessani. Boozt on tänä syksynä ottanut valkoimaansa Barbourin   tuotteita. Mukana on muun muassa takkeja ja kumisaappaita, joita on ollut varsin vaikea saada muualta. Partioaitta taitaa olla Booztin rinnalla ainoa, josta Barbouria saa Suomesta tilattua suoraan kotiovelle. Korjatkaa ihmeessä jos olen väärässä.Onko teillä kokemuksia Barbourin kumppareista? Olen näitä kovasti himoinnut, mutta en koskaan päässyt kokeilemaan. Olen ollut pitkän aikaa uskollinen Aiglen kumisaappaille ja muillekin Aiglen kengille. Syys- ja talvikaudella ei jalassa, urheilukenkiä lukuunottamatta, taida muuta merkkiä näkyä. Nyt kuitenkin tarvitsisin toisetkin kumpparit vanhojen ja kuluneiden rinnalle.

Olenko muuten ainut joka iloitsee alkaneesta vesisateesta ja siitä, että vimein saa kaivaa kumpparit ja öljykangastakit esille?Sisältää mainoslinkkejä
TallennaTallennaTallennaTallenna

2 kommenttia

  1. Ei ole kokemusta tuotteista. ENKÄ TODELLAKAAN ILOITSE VESISATEISTA. :( :(.
    Nyt onneksi paistaa. Mukavia kelejä kuitenkin, välillä paistetta ja sadetta, vaikka yöllä. t Riitta

    VastaaPoista
  2. Sää vaihtelee kyllä todella paljon. Melkeen pitää ottaa toiset kengät matkaan, kun lähtee aamulla kumisaappaissa. On se kiva se aurinkokin :)

    VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.