24. elokuuta 2016

8 x inspiroiva eteinen


Syksy taitaa olla nyt ihan virallisesti saapunut. Pihalta alkaa löytymään keltaisia lehtiä ja uuneja voi laittaa illalla päälle muutenkin kuin tunnelman takia. Syksyn saapuessa kesän ajan levännyt eteinen herää taas henkiin. Keräsin teille ihania inspiraatio kuvia eteisen sisustukseen liittyen.


Eteisen kanssa on mielessäni pyörinyt läpi kesän idea, jonka toivottavasti pääsen toteuttamaan pian. Nämä ovat niitä ideoita, joille ei oikeastaan ole paikkaa ja tarvetta – pakko on kuitenkin päästä toteuttamaan. Jotain lähtee siis tämän idean tieltä!

Kuvat Pinterest.

6 kommenttia

 1. Tosi inspiroivia kuvia! Minulla on kuistille suunnitelmissa matala peilipanelointi ja helmiponttipaneelista komero. Milloinhan nämä kaikki suunnitelmat saan toteutettua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pömpeli! Kuulostaa ihanalta :) Täällä vähän sama tilanne, että ideoita on – aikaa ei :D

   Poista
 2. Kauniita! Olisipa reilumman kokoinen eteinen. Harmoniset eteiskuvat on aina kauniita, mutta lapsiperheessä kirjavaa takkia yms. kertyy naulakoihin enkä osaa vaatteita ostaa sisustusseikat mielessä. Se isompi eteinen mahdollistaisi jonkinlaisen komeron tms., mihin saisi kampetta piiloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Naurispelto! Olen meillä yrittänyt kaiken ei niin kauniin tavaran laittaa laatikoihin. Esimerkiksi neonkirjavat juoksuvarusteet ovat aina poissa silmistä. Meillä on tietenkin se etu, että täällä on pääasiassa kahden aikuisen tavarat. Talvisin ollaan välillä lapsiperheen tunnelmissa, kun eteinen pursuaa Vilgotin haalareita ja tossuja :D

   Poista
 3. Nätin näköisiä, mutta eivät kovin käytännöllisiä ainakaan lapsiperheessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tia! Tuo lokerikko-kuva taitaa olla näistä se, mikä on oikeasti käytännöllisin.

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.