15. kesäkuuta 2016

Meidän Porvoo – Eläinklinikka Avec


Meidän poikien pitkäaikainen suosikki eläinlääkäriklinikka on ollut Porvoolainen Eläinklinikka Avec. Avec on muuttanut isompiin tiloihin teollisuusalueelle ja kätevästi vielä lähempänä meitä. Uudet tilat ovat todella avarat ja klinikalle on helppo tulla kahdenkin koiran kanssa vaikka odotustiloissa olisi muitakin elämiä. 

Ulkopaikkakuntalaisille syitä Avecissa asti poikkeamiseen ovat tietenkin asiantuntevat erikoislääkärit. Vilgotin hampaita on ensimmäistä leikkausta lukuunottamatta hoitanut Avecin Chita. Chitan löydettyäni en luottaisi Vilgottia enää kenellekään muulle. Ludde on Avecissa vieraillut useamman kerran hakemassa helpotusta ihottumiin, korva- ja silmätulehduksiin ja viimeksi yökasteluun. Yökastelu loppui muuten todella mystisesti pelkällä eläinlääkärikäynnillä ilman lääkkeitä tai muita toimenpiteitä. Taisi olla niin ikävä tutkimus, että herra setteri päätti alkaa pidättelemään aamuun asti.

Puhelimessa olen saanut myös mahtavaa palvelua muun muassa viimeksi, kun mietittiin miten Ludden saisi lopettamaan päärakennuksen kukkapenkkien kaivamisen. Tätä edellisellä kerralla pohdittiin onkohan Ludde syönyt nuppineulan ja mitä nyt tehdään. Aveciin on ihana soittaa, kun toisessa päässä todellakin välitetään. Usein apu löytyy heti puhelimessa.

Koiran näkökulmasta ikävämpikin eläinlääkärikäynti on tehty mahdollisimman mukavaksi positiivisen ja asiantuntevan henkilökunnan avulla. Vuoden alusta Eläinklinikka Avec on myös päivystänyt viikonloppuisin – sunnuntaisin jopa klo 18 saakka.

Avecista löydät myös Ludwig & Vilgot -tuotteet!

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.