9. huhtikuuta 2016

Vihreää maljakon täydeltä
Makuuhuoneeseen leikkokukkia ostaessa iski valinnan vaikeus. Ostin sitten vähän kaikkea parista eri kukkakaupasta ja lopputulos oli tämän näköinen. Tämän kimpun ostan varmasti uudelleenkin. Ihanan raikas!

Ensi viikolla pääsette lukemaan millaisia remppasuunnitelmia meillä on mökille tänä keväänä. Etukäteen voin paljastaa, että mökilläkin alkaa vihertämään. Ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia

  1. Luin taas kerralla muutaman viimeisen ihanan postauksesi, ihanien kuvien kera. Tuon Konmari-jutun luin hymyillen ja vielä toiseen kertaan miehelle ääneen:))) On niiin tuttua meidänkin ikivanhassa talossa tuo edellisten sukupolvien jättämä tavaramäärä! Huh miten paljon sitä roinaa on jo viety kaatopaikalle ja osa poltettu ja aina vaan siivous jatkuu. Ostin myös uteliaisuudesta Konmarin kirjan jo viime kesänä, ajatellen että enkö minä todellakaan vielä tähän ikään mennessä tiedä miten nurkat siivotaan:))) No, tiesinhän minä, mutta ehkä kirja antoi kuitenkin potkua ullakon raivaamiseen. Mukavaa kevättä Villa Oliviaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Villis ihanasta kommentistasi! Mukavaa kevättä sinnekin :)

      Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.