12. huhtikuuta 2016

Uusia kuvakulmia vanhasta kodista
Huomaan usein kuvaavani kotia samoista kuvakulmista. Osittain syynä on tietenkin valo. Meillä on kuitenkin harvinaisen valoisa koti ja tilaa, joka antaa mahdollisen kuvata usemmasta suunnasta. Todellinen syy taitaa olla siis tottumus. Viikonloppuna yritin rikkoa kaavoja ja kokeilin kuvaamista muualtakin kuin niiltä perinteisiltä paikoilta. Ihan kaikki kuvakulmat eivät tietenkään toimi (ainakaan omassa silmässä) vaikka kuinka yrittäisi, mutta muutama uusi ja toimiva paikka kameranjalustalle kuitenkin löytyi.

Monen blogivuoden jälkeen alkaa moni kohta kodista olla jo todella nähty ulkopuolisen silmissä ja uudet kuvakulmat varmasti piristävää vaihtelua. Kaivan usein täältä blogin arkistoista kuvia toimittajille ja yhteistyökumppaneille malliksi. Välillä huomaan, ettei kuvia etsimästäni huoneesta löydy ollenkaan – tai ei ainakaan kovin uusia. Keittiö on yksi juuri näistä vähän kuvatuista tiloista. Arvaattekin varmaan, että keittiöjuttu on siis tulossa! 

Haastan myös muut Styleroomin bloggaajat mukaan kokeilemaan uusi kuvakulmia kodistaan. Muutkin saavat tietenkin tarttua haasteeseen!

2 kommenttia

  1. Tuo on niin totta, että kotia kuvatessa jumiutuu samoihin kuvakulmiin. Samaten uudessa kodissa taas ottaa aikansa, että löytää ne hyvät ja toimivat kuvakulmat. :)

    VastaaPoista
  2. Aivan totta tuo huomiosi uudesta kodista. Huomaan myös, että kevät on tuonnut tullessaan valoa ja mahdollisuuksia kuvata paikoissa, joissa talvella ei meinaa kuvat onnistua. Eteinen on meillä niin hämärä, että ulko-ovi pitää aina olla auki kuvatessa – myös talvella :D

    VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.