4. huhtikuuta 2016

Valtava lasilöytöAloitetaan viikko ihanalla kirppislöydöllä. Löysin valtavan lasimaljan paikalliselta kirppikseltä. Ei aavistustakaan missä käytössä tämä on ollut alunperin. Lasi on kupruilevaa ja reuna on leikattu karkeasti. Olen istuttanut maljaan isoja narsisseja, joita korkea reuna tukee täydellisesti. Tähän maljaan saa myös todella upean asetelman leikkokukista (jos vaan löytää sopivan pituisia).

Ihana keväistä alkanutta viikkoa kaikille!

13 kommenttia

 1. Onpa upee! Meidän pitäis ehkä joskus mennä yhdessä kirppiskierrokselle, niin voisit näyttää mulle hyvät paikat :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ehdottomasti! Mies odottaa yleensä autossa tai hoputtaa mukana jos joutuu mukaan kirppistelemään :D

   Poista
 2. Upean näköinen, narsissien juuret tuo hienosti särmää lasin läpi näkyessään.

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis asetelma.Uskaltaisitko paljastaa suosikki kirppiksesi blogissa, niinkuin Parolan asema teki. Sinulla on kyllä niin pettämätön tyylitaju, voisit hyvin tehdä sisustussuunnitelmia muillekin. Minulla tuolien verhoilu säkkikankailla edelleen haaveissa. Olen ollut muuton jälkeen sairaana joten asia ei ole edennyt. Kiitos kauniista blogista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna ihanasta kommentista! Toivottavasti pääset pian verhoilupuuhiin. Suosikki kirppikset olen paljastamassa ja samalla monta muuta suosikkia Porvoosta – tästä lisää lähempänä kesää :)

   Poista
 4. Missä sä käyt kirppiksillä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän joka paikassa, mutta suosikki on ehdottomasti tuo isompi kirppis teollisuusalueella (nimeä en millään muista) :)

   Poista
 5. Voi että miten ihana löytö. :)

  VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.