30. joulukuuta 2015

Sisustuksen kolme suosikkia


 Villa Olivian vuoden maalausprojekti

Onnistunein ja ehdoton suosikki vuoden sisustusjutuista on ollut keväällä yhteistyössä Tikkurilan kanssa maalattu ruokasali. Maalauksen jälkeen ruokasali on ollut tuntunut kodikkaammalta ja ollut huomattavasti enemmän käytössä. Seinät maalattiin Tikkurilan Tunto Hieno -maalilla, joka antaa seinään elävän pinnan. Moni on erehtynyt luulemaan, että seinässä on kangas.


Villa Olivian vuoden huonekalu

Tämän vuoden loppumetreillä meille on muuttanut kaksi uutta huonekalua, joista kerron lisää tammikuussa. Vuoden ehdoton ykkönen huonekaluissa on kuitenkin eteisen pöytä, jonka tein heinäkuun helteessä. Materiaalina on käytetty ullakolta löytynyttä puutavaraa ja vanhoja osia, joille ei enää löytynyt paikkaa. Erittäin onnistunut kierrätyshuonekalu, joka istuu täydellisesti meidän eteiseen.


Villa Olivian vuoden kirppislöytö

Eteisen uuden pöytätason päälle löytyi syksyllä peilinkehys Loviisan Wanhat Talot -tapahtuman pihakirppikseltä. Kehys on alunperin ollut taulussa ja siitä löytyi leimoja joiden perusteella se on kulkeutunut Ruotsissa tänne. Pinta on kauniin kulunut ja juuri sopivan rustiikkinen meidän eteiseen. Tämä löytö oli todellakin uskomaton, koska se löytyi heti kun aloimme peiliä etsimään. Yleensä etsimäänsä saa todellakin hakea ja odottaa.

Mikä on ollut teidän suosikki Villa Olivian tämän vuoden sisustusjutuista? Mitä toivoisitte lisää ensi vuonna?

4 kommenttia

 1. En osaa sanoa suosikkiani, kun olen vasta hetken aikaa seurannut blogiasi. Tähän astinen, se mitä ole lukenut on ihan mielenkiintoista. Täytyy nostaa hattua teille nuorille. Olette kyllä ottanut suuren ja rohkean urakan. Onnistuneet myös mielestäni tähän astisessa,ainakin näin blogia seuraavan mielestä. Jaksamista edelleen ja onnekasta vuotta 2016. T Riitta

  VastaaPoista
 2. Eteinen on tosi kaunis ja peili on upea. Sopii täydellisesti kokonaisuuteen. Hyvää alkavaa vuotta, toivottavasti ei raketit pauku liian kovaa sielläkään. Meillä jännitän kaksivuotiaan reagointia paukutteluun. Toivottavasti hän ehtii unten maille ennen rätinän alkamista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina ja ihanaa uutta vuotta teille! Aika vaimeasti tänne kuuluivat raketit. Ludde pärjäsi hienosti :) Toivottavasti teilläkin pärjättiin!

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.