29. joulukuuta 2015

Domargårdin neljä vuodenaikaa


Keräsin yhteen Domargårdilla vuoden aikana otettuja kuvia. Vuosi on mennyt vauhdilla. Oli vaikea erottaa kuvista kesää ja kevättä, koska kunnon kesää ei tuntunut tänä kesänä olevan. Suurin osa kesäkuvista koostui miehestä rapsuttamassa talosta maalia vesisateessa.


Syksy oli ehdottomasti paras hetki tästä vuodesta. Ihanan lämmin, pitkä ja sopivan sateinen. Omaan silmääni luonto on kauneimmillaan juuri syksyllä ja keväällä. Tänä syksynä istutimme ensimmäisen kerran pihalle tulppaaneja ja narsisseja, joiden kukintaa en malttaisi odottaa.


Talvisemmat kuvat ovat tammikuulta ja lumeton kuva tietenkin tältä talvelta. Täällä vietettiin siis kaikkea muuta kuin valkoista joulua. Pakkanen on tullut tällä viikolla, mutta maa on lähinnä huurteinen. Nähtäväksi jää tuleeko tänne talvea kunnolla ollenkaan. Jouluna olen kaivannut lunta, mutta muuten pärjätään täällä hyvin ilmankin.

Kaunista uutta vuotta kaikille!

2 kommenttia

  1. Ihana luonto teillä siellä ympärillä ja ihana paikka asua, kaunista. Hyvää loppu vuotta vielä sinne ja antoisaa uutta vuotta 2016 sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi! Rauhallista vuodenvaihdetta ja ihanaa uutta vuotta! :)

      Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.