15. syyskuuta 2015

Vanha kori


Poikkesimme naapurissa sisustusbloggaavan Mintun kanssa Loviisan Vanhat Talot -tapahtumassa muutama viikko sitten. Tapahtuman aikana lähes jokaiselle pihalla nousee jonkinlainen pihakirppis ja löytöjä voi tehdä yllättävistäkin paikoista. En itse ole muutamaan vuoteen jaksanut enää itse kohteita kiertää vaan lähinnä tehnyt kuten moni muukin ja kiertänyt kiinnostavat pihakirppikset läpi.

Eräästä pihasta löytyi vanha kori, jota jäin ihastelemaan. Minttu päätti sponttaanisti ostaa korin minulle, josta olen todella iloinen. Kori on nimittäin päässyt ihan kunnolla käyttöön. Korissa kulkevat kätevästi tavarat verstaan ja kodin välillä. Enää ei tarvitse pitää porakonetta käsilaukussa!Ralph Laurenin vintage pussukka pitää sisällään kaiken pikkutavaran. Tämän olen löytänyt Ebayn kautta isomman laukun kaveriksi.Kiitos vielä Mintulle ihanasta ja yllättävästä korista!

Blogi on muuten kokemassa ensi viikon aikana muutoksia ulkoasun suhteen. Muutaman päivän ajan voi siis olla pientä kaaosta blogin ulkoasussa, mutta toivottavasti saadaan kaikki mahdollisimman nopeasti taas kuntoon ja pääsette nauttimaan astetta tyylikkäämmästä blogista!


1 kommentti

  1. Hieno juttu, että korille on löytynyt paljon käyttöä.
    Eipä mitään, pieni palkka hyvästä seurasta ja kyydistä. :)

    VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.