17. syyskuuta 2015

Sisustuskoirat
Tarkoitukseni oli kuvata syksyisiä tammenoksia, joita keräsin makuuhuoneen ikkunalle unohdettuani ostaa uusi leikkokukkia. Pojat kuitenkin muuttivat suunnitelmia ja päättivät tulla mukaan kuvauksiin. Jotenkin kummasti se kamera keskittyi sitten näihin ihanuuksiin.

Meillä on koirille vaikka minkälaista vuodetta ja makuupaikkaa, mutta meidän sängystä nämä kaverukset kuitenkin löytyvät päivisin nukkumasta. Vilgot nukkuu yölläkin sängyssä ja Ludde omassa vuoteessa lattialla. Kovin kalliita päiväpeittoja tai koristetyynyjä meille ei osteta, koska koirat lyhentävät tekstiilien käyttöikää yllättävän paljon. Tämä ei tietenkään tarkoita mitään "kertakäyttöisten" tekstiilien ostamista vaan hinnaltaan ja laadultaan järkeviä ostoksia. Suuri yllättäjä on ollut Ellos, josta nykyinenkin päiväpeitto on ostettu. Erittäin kohtuuhintaisessa materiaalissa on edelleenkin värit tallessa ja siisti pinta vaikka päiväpeitto pyörii koneessa useamman kerran kuukaudessa.

Millaisia materiaaleja/tuotteita on muissa koiraperheissä todettu toimiviksi?

11 kommenttia

 1. Meilläkin on Ellokselta päiväpeitto. Pysynyt jo monta vuotta hyvänä, vaikka on valkoinen ja koira nukkuu sen päällä. Tosi ihana tunnelma teidän makkarissa!

  VastaaPoista
 2. Kylläpä koirat todella sopivat sisustukseen <3 Tulee ihan haikea olo, kun meillä ei ole enää sitä "sisustuskoiraa" - mutta ehkä sitten joskus taas, kun elämäntilanne parempi. Nykyään meillä sisustuskuviin tuppaavat lapset; sisustuksellisia hekin omalla tavallaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mrs Sinn! Toivottavasti saatte vielä oman sisustuskoiran. Kyllä näitäkin välillä katsoo ja miettiin miten kummalta tuntuisi ilman :)

   Poista
 3. Tyylikkäitä koiranpetejä on todella hankala löytää. Meillä whippet nukkuu "hyvänä yönä" omassa peruspedissä. Mutta yleensä kaivautuu minun peiton alle ja tiiviisti viereen jossain vaiheessa. Vaikka ei saisi sängyssä ollakaan :) Joten pesämäinen taitaisi olla hänelle hyvä ratkaisu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilgot on myös "iglujen" perään. Makuupussia olen suunnittelemassa Ludwig & Vilgot -tuotteisiin talven aikana :)

   Poista
 4. Onnea StyleRoom-bloggariksi pääsemisestä! Hieno juttu!

  VastaaPoista
 5. Ihana blogi sulla! :) Vuodevaatteissa suosittelen perkaalipuuvillaa, varsinkin jos on lemmikkejä! Se on erittäin tiivistä, kestävää materiaalia, vaikka tuntuukin ohueelta ja pehmeältä. Siihen ei tartu koiran- tai kissankarvoja. Se on yleensä myös lankavärjätty, eli väri pysyy paremmin. Terveisin Anna-Lena, Hemtexin työntekijä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Anna-Lena! Pitää pitää poiketa kurkkaamassa Hemtexin tarjontaa :)

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.