9. syyskuuta 2015

Syksyn yllättäjät sisustuksessa


Glorian Koti vinkkasi eilen sivuillaan syksyn kolmesta yllättävästä sisustustrendistä. Nämä kolme yllättäjää ovat tummaksi maalattu lattia, kulahtanut kerroksellisuus sekä maalaishenkisyys.

Maalaishenkisyys näkyy Villa Oliviassa näistä trendeistä eniten, mikä nyt ei ole ihme kun kartanon sivurakennuksessa asutaan. Kaikista eniten rustiikkisuus näkyy meillä ruokasalissa sekä eteisessä. Tummaa lattiaa ei Villa Oliviasta löydy, mutta eteisen lattia on muuttumassa osittain tummemmaksi ruutujen muodossa.


Myös jutussa mainittu napitettu sängynpääty löytyy kohta meidän makuuhuoneesta. Mitään sisustustrendien perässä sisustajia ei tässä talossa olla, mutta hauska huomata olevansa trendikäs ihan huomaamatta. Löytyykö teidän kodeista mitään syksyn sisustustrendeistä?

Olen tulevana lauantaina mukana Habitaressa Styleroom -keskustelussa. Mukana sisustamisesta keskustelemassa ovat Hunajaista -blogin Riikka sekä Tarja's Snowland -blogin Tarja. Keskustelu alkaa klo 13 eteläisen sisäänkäynnin luona olevassa Fazer Caféssa. Tervetuloa!


2 kommenttia

  1. Hei, Ensimmäistä kertaa piipahdin blogiisi. Kaunis rauhallisuutta huokuva kartano on kotinne. Allekirjoittaneella bloginkin aiheistossa ihan toisenlaista estetiikkaa huokuva kartano :) Yllättävää että yllättäjiksi on kyseiset trendit määritelty. Itsestä kun tuntuu maalaishenkisyyden ja kulahtaneen kerroksisuuden olleen jo pitkään sisustuslehtienkin perus settiä, ja lattioistakin on jos mitä valita. Olemmeko me suomalaiset sisustajat vain niin hitaastilämpiävää ja vähemmän uskaliasta sakkia toteuttamaan omia sisustusunelmiamme?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Villa Bohemia! Tämä taitaa olla enemmän moderniin kotiin uusi trendi, joka on vaihtelua tasaisen vaalealle ja minimalistiselle sisustukselle. Näin ainakin itse tämän ajattelisin. Toki vanhassakin talossa trendit varmasti näkyvät, mutta muuten mennään vähän omia reittejä :)

      Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.