7. syyskuuta 2015

Syötävä sisustusSyksy on paras hetki sisustaa keittiössä luovasti hedelmillä ja vihanneksilla. Olen syksyn tullen kukkien sijasta ostanut keittiöön omenia ja muita syksyisiä ruokatarvikkeita, jotka voi jättää esille. Kukkaset nuupahtavat viikossa ja maksavat huomattavasti enemmän. Syötävä sisustus on edullisempaan, kestää pidempään ja tulee käytettyä eikä heitettyä roskiin kuten kukkaset. Vanha uuni on oivallinen paikka syksyisille asetelmille ja hedelmien ollessa houkuttelevasti esille tulee niitä enemmän syötyäkin. Omenoiden lisäksi syksyinen suosikkini on latva artisokka. Tätä kyselen usein myös paikallisista kukkakaupoista varrellisena maljakkoon.

Domargårdin omat omenapuut eivät tänä syksynä ole tehneet satoa ollenkaan. Tämän takia omput tulevat suoraan kaupasta jos joku ihmettelee. Seuraavana syksynä voidaan sitten taas varautua omenoihin joita on enemmän kuin liikaa. Löytyykö muita omppusisustajia?

6 kommenttia

 1. Kaunis asetelma hellalla ja entä tuo hella sitten....no se on vaan niin IHANA!..:)

  VastaaPoista
 2. Huomasin vasta kun olin jo postannut viimeisimmät kuvat keittiöstä, että niissä näkyy omenoita vähän joka puolella :)

  VastaaPoista
 3. mie yritän suhrata onkotoi taottukynttilänjalka...meiän iskän pajalta...vai jostain muualta!? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ostanut tämän kirppikseltä eli en tekijästä tiedä ollenkaan. Hauska tietenkin olisi jos tietäisi tekijästä :)

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.