27. syyskuuta 2015

Restaurointikurssi?


Pidin viime viikonloppuna Porvoon vanhalla rautatieasemalla pienimuotoisen ikkunaentisöintikurssin asiakkaiden pyynnöstä. Olen aiemmin opettanut huonekalurestaurointi, ikkunoiden entisöinti sekä puutöitä Tampereella asuessani lähialueiden kansalaisopistoilla. Olen suunnitellut oman yritykseni aikana muutamaa kurssia aiemminkin, mutta usein ne ovat jääneet suunnitelmien tasolle kiireiden vuoksi. 

Mahtava tunnelma ja innostus viime viikonlopun kurssilaisilta jätti niin hyvän fiiliksi, että tämä yrittäjä päätti venyttää aikatauluaan yhdelle restaurointikurssille! Tämäkin pidetään pienimuotoisena ja järjestetään teidän kiinnostuksen sekä aikataulujen mukaan.

Jos siis olet kiinnostunut ja varastosta löytyy huonekalu tai esine jolle pitäisi tehdä jotain ilmoita itsesi mukaan! Mukaan mahtuu 5-7 henkilöä eikä aiempaa kokemusta tai omia työkaluja tarvitse olla.

Laita siis viesti, jossa kerrot millainen kunnostettava huonekalu/esine sinulta löytyy (mielellään kuvan kanssa). Kurssia olen kaavaillut marraskuulle eli kerro myös millainen aikataulu sinulle sopisi. Alustavasti olen ajatellut esimerkiksi pe iltaa sekä la ja su päivää. Tämä ei ole sitova ilmottautuminen vaan tämän pohjalta teen ehdotuksen aikataulusta ja ajankohdasta kiinnostuneille.


Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.