24. syyskuuta 2015

Erilainen vaaterekkiTämä erilainen vaaterekki kantaa vain yhden vaatekappaleen, joka on rakkain pikkumustani. Rekki on vanha puinen kamerajalusta, jota alunperin ajattelin lampunjalaksi. Sopiva valoa etsiessäni jätin jalustan seisomaan makuuhuoneeseen ja nostin mekon siihen roikkumaan. Siihen se sitten jäi.

Hieman punertavan ja patinoituneen lakkapinnan ansiosta tämä sopii täydellisesti makuuhuoneeseen vanhojen huonekalujemme seuraan. Valkoinen lattia ja seinä antavat todella kauniin kontrasti jalustalle. Rekin ympärille on myös kiva koota asusteet odottamaan iltaa.

12 kommenttia

 1. Voi miten inspiroiva blogilöytö! Olen tässä selannut blogiasi ja aivan ihanasti olette kotiinne laittaneet. Ootko muuten tulossa porvoolaisen blogi-iltaan? Listalta löysin blogisi ;) mukavaa päivää! T. Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Olen ehdottomasti tulossa blogi-iltaan! Mukavaa päästä tapaamaan paikallisia bloggaajia :) Nähdään siis ensi perjantaina!

   Poista
 2. Hyvä idea! Sopii kauniisti kalusteisiinkin.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina! Saa nähdä muuttuuko tämä vielä valaisimeksi vai jääkö tähän :)

   Poista
 4. Hauska rekki, mutta vielä enemmän silmäni iskin tuohon lipastoon. Mikä namu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lipasto on löytynyt isovanhempieni riihestä todella huonossa kunnossa. Olen käsitellyt pinnan mahdollisimman lähelle samaa sävyä, kuin makuuhuoneen tammikalusteet. Hyvin menee joukossa :)

   Poista
 5. Oih, ihana ja sopii teille kuin nenä päähän!

  VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.