19. heinäkuuta 2015

Aseman seppä
Porvoon vanhalta asema-alueelta löytyy nykyään myös seppä Tommi Laine. Paja löytyy aivan veturitallien vierestä, pienestä tiilirakennuksesta. Omalta verstaalta katsottuna asemapihan toiselta laidalta. Pajalta löytyy kierrätysmateriaaleista taottuja sekä uusia tuotteita. Tommilta voi myös tilata tuotteita omien toiveiden mukaan. Yksi suosikeistani Pajalla ovat vanhat ruokailuvälineet joiden varret on taottu uudelleen. Mahtava idea jos vanha aterinsarja alkaa kyllästyttämään!

Meidän ruokasalin kynttilälampetit lähtivät pajalle käsittelyyn, koska liian kirkas messinki ei tuntunut sopivalta ruokasalin rustiikkiseen tunnelmaan. Jään innolla odottamaan millaisen muutoksen Tommi saa aikaiseksi! Paja on auki keskiviikosta perjantaihin klo 12-17 sekä lauantaina 10-14. Sepän saa kiinni numerosta 0503768776 tai sähköpostitse tommi.laine1844@gmail.com.
 
Blogin puolella on ollut tässä kuussa vähän hiljaisempaa johon isoin syyllinen on huonosti toiminut netti. Näyttää siltä, että palveluntarjoajalla on meidän suunnalla vähän tällaisia kausia.. Pakko myös tunnustaa, että olen ollut todella uppoutunut talomaalimme valintaa, joka ei ole ollut helppoa – kenellekään. Monta päätöstä olen jo tehnyt ja aamulla uudessa valossa muuttanut mieleni. Tämän postauksen jälkeen lähtee kuitenkin vihdoin ja viimein maalitilaus menemään. Ensi viikon aikana selviää sitten mitä on tullut tilattua.

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

 

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.