29. syyskuuta 2014

Kullo Gård ja Butiken på Landet


Teimme viime viikonloppuna reissun Kulloon kartanolle – ensisijaisesti Butiken på Landet -liikkeeseen. Kävimme samalla hakemassa tuoretta maissia kartanon pellolta. Maissia on mahdollista käydä itse poimimassa tai ostaa valmiiksi poimittuna (5€/kg).

Barbourin ihania talviuutuuksia. Aikomuksena on ollut ostaa uusi paksumpi öljykangastakki ja lähettää vanha vahattavaksi uudelleen. Olen suunnitellut pärjääväni paksummalla takilla ja erillisellä vuorella läpi talvikauden. Viime talven selvisin, kovimpia pakkasia lukuun ottamatta, Barbourin kesäkäyttöön tarkoitetulla takilla! Näitä talviuutuuksia sovitellessa aloin kuitenkin harkitsemaan tikattua talvitakkia..Supersöpöjä pikkuisia öljykangastakkeja! Myös koiruuksille löytyy omat öljykangastakit, joita en muistanut kuvata ollenkaan. Vilgot lähtee ensi kerralla mukaan sovittamaan omaansa.


Mukaan ei lähtenyt tällä kertaa uutta öljykangastakkia, mutta jotain vanhan alle.. Kuvassa näkyy vanha takki, joka on kipeästi uudelleen vahauksen tarpeessa. Kosteuden- ja tuulenpitävyys on heikentynyt huomattavasti vahan kuluttua pinnasta paikoittain lähes olemattomiin. Tästä saa varmasti mahtavan ennen ja jälkeen kuvan, kun pinta on vahattu taas kunnolla!

Kiitos vielä mukavasta palvelusta niin liikkeessä kuin pellollakin!

 

4 kommenttia

 1. Ihania kuvia! Mikä malli tuo vanha takkisi on, näyttää juuri siltä, mitä olen etsinyt :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia! Nykyinen takki on kesämalli Barbourin Beadnell -takista. Ihan tarkkaa nimeä mallille en muista (muistaakseni ei lue takissakaan). Väri on oliivi, mutta vaalentunut käytössä huomattavasti. Tummuu sitten taas, kun saa uuden vahan pintaansa :)

   Poista
 2. Hei!
  Hienot kengät sulla. Minkä merkkiset?
  Tiina A.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät ovat Aiglen. Omani olen ostanut Turun Kapteenskasta. Muistaakseni tätä konjakin sävyistä ruskea ei enää myydä, mutta tummempi ruskea pitäisi löytyä :)

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.