3. lokakuuta 2014

Talven odottelua vanhassa talossaPolttopuita, polttopuita ja lisää polttopuita. Puupino on alkanut hupenemaan vauhdilla ilmojen kylmettyä. Eteistä ja kylppäriä lukuun ottamatta Villa Olivian jokaisesta huoneesta löytyy uuni, jota lämmitetään säännöllisesti läpi talven. Teemme suurimman osan polttopuista itse omasta metsästä. Osa puusta joudutaan ostamaan muualta, koska kulutus on niin valtava. Uunit ovat ihanan tunnelmallinen tapa lämmittää – ainoa miinus on puiden mukana sisälle kulkeutuvat roskat. Onneksi saunaan valikoitui remontin viime metreillä sähkökiuas, että edes yksi huone jää ilman polttopuista tulevaa roskaa.
  
Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!


2 kommenttia

  1. Polttopuusavotta on tullut tutuksi viimeisen vuoden aikana. Saimme juuri eilen kannettua loputkin kuivauksessa olleet halot latoon - vain kaataaksemme kohta pari puuta lisää. Käy hyvin salitreenistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Mies on voinut hyvällä omallatunnolla jättää salitreenin väliin oltuaan päivän metsällä :) Olisi mahtavaa saada sisälle vähän isompi säilytyspaikka puille – säästyisi jatkuvalta ramppaamiselta puupinoille.

      Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.