19. elokuuta 2014

Glorian koti – Yksilölliset valinnat


Sain jokin aika sitten sähköpostia Glorian kodilta liittyen kylpyhuoneeseemme. Elokuun numeroon etsittiin bloggaajien persoonallisia kylpyhuoneita. Glorialta viestitellyt toimittaja oli yhtä lumoutunut meidän tapetti valinnasta kuin allekirjoittanut itsekin. Sandbergin Collette on edelleen yksi suosikki seinäpinnoistamme. Aluksi olin huolissani tapetin levottomuudesta. Seinällinen hevosia siis ihastutti ja hirvitti samaan aikaan. Iso peilimme rauhoittaa tapetin tunnelmaa kuitenkin todella paljon – samoin muuten kauttaaltaan valkoinen tila. Täydellinen tapettivalinta siis!

Tapetista kiinnostuneille vinkkinä – Collettea löytyy myös sinisenä, ruskeana ja tiilenpunaisena.


Vieraspyyhkeet pysyvät siististi rullattuina vanhassa Arabian kulhossa. Ison peilin takana on vielä paikat kahdelle valaisimelle, jos mieleiset valaisimet joskus löytyvät. Stockmannin vanha puulaatikko toimii säilytyslaatikko vessapaperirullille.


Tapetti – Sandberg, Collette
Kylpyhuonekalusteet – Kvänum
Wc-istuin ja lavuaari – Duravit
Pyyhetelineet ja wcpaperiteline – Ikea
Valaisimet – Ellos
Peili – Mittatilaustyö
 

6 kommenttia

 1. Tuo tapetti! Voi täydellisyys! Terveisin Mustavalkoisiin tapetteihin viehättynyt ikuinen heppatyttö :)

  VastaaPoista
 2. Heissan!
  Upea koti teillä!!!
  Tuota Sandbergin Collette tapettia googlettelin ja löysin hurmaavaan blogiisi. Onko tuo tapetti sitä, missä on hiukan harmaa pohja ja hevoset musta-valkoisia? Kiitos vastauksestasi!
  -Matikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Tapetti on juuri se mustavalkoinen ja tausta hieman taitettu valkoinen (omaan silmään näyttää beigeltä, mutta voi olla myös hiukan harmahtava) :) Erittäin kestävä tapetti on ollut, kun ottaa huomioon vieressä olevan vesipisteen. Melkeen kolme vuotta se on siinä ollut ja vieläkään ei ole mitään jälkiä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Lavuaari on erikseen ostettu ja merkki on Duravit. Tätä merkkiä pitäisi kyllä saada myös Kvänumin kautta.

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.