28. elokuuta 2013

Vilgotin uusi kori


Olen jonkin aikaa himoinnut nahkaista punottua sänkyä Vilgotille Mungo & Maudesta. Sängyllä on kuitenkin koosta riippumatta aika hurja hintalappu. Muita hieman edullisempia Mungo & Maud -tuotteita meitä kyllä löytyy, muun muassa tämä sänky. Sänky on alunperin ostettu Vilgotille, mutta siellä nukkuu pääsääntöisesti sänkyyn aivan liian iso Ludwig.

Menneenä viikonloppuna muistin terassin alle jääneen osittain rikki menneen vanhan korin, joka odotti polttopuiksi päätymistä. Mungo & Maud -sängyn inspiroimana siitä syntyi tällainen!

 


Pehmoluu - Ludwig & Vilgot


Korin omistaja on erittäin tyytyväinen!

7 kommenttia

 1. Ihana sänky, suloiselle koirulille...:)

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno! Mun mielestä jopa kauniimpi kuin esikuvansa. Meille olisi tulossa isovillakoiravauva kunhan päästään muuttamaan uuteen kotiin, ja sitten pääsen minäkin tekemään kaikki ihania hankintoja koiralle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itse ostaa meidän koiruuksille kaikkea luksusta ja sellaita mikä toimii myös sisustuksemme kanssa. Tekeillä on postaus lemppari koiratuotteistani, toivottavasti siitä löytyy inspiraatioita :) Täältä lähtee ehdottomasti Ludwig & Vilgot -pehmoluita postitse tulemaan, kun teidän koiravauva saapuu! Ilmoita sitten, kun tulee ajankohtaiseksi ja osoite :)

   http://www.dgdoggear.com/en/ Täältä löytyy hyvin todella laadukasta vaatetusta koiralle! Tehty todellakin koiraa ajatellen, eikä ihmisten iloksi. Villakoiran kanssa varmaan tarvitsee sadetakkia :)

   Poista
  2. Voi kiitos :)

   Ja kiitos myös linkistä, siellä oli heti monta tosi hyvän ja käytännöllisen näköistä näköistä takkia. Meillä on ollut aiemmin noutajia, jotka eivät lämmikettä ole tarvinneet, niin minulle ihan uusi juttu nämä kaikki koirien ihanat pukineet.

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.