24. elokuuta 2013

Vko 34
Luomumunia Sipoosta.

Vilgotin balettitreenit keittiössä.

Kuvia kuluneen viikon keittiöhetkistä. Tälläkin viikolla on ollut kauhea kaaos ja kiire. Tämä kuukausi tuntuu katoavan hetkessä. Ensi kuuta odotan innolla, mutta tuntuu ettei mitään elokuulle suunniteltuja juttuja ehdi saada valmiiksi. Ensi kuussa on luvassa kaikkea kivaa, myös Villa Oliviaan liittyen..

Keskiviikkona koettiin todella kummallinen hetki, kun Loviisasta takaisin päin ajaessa, Sannaisten sillan kohdalla, auton eteen ilmestyi peura. Mitään törmäystä ei onneksi tullut. Jatkoimme ajamista hiljakseen peuran takana hätävilkut päällä. Äkkiä peura päätti hypätä tieltä pois. Peloissaan oleva peura ei tietenkään sillan korkean betonireunan takana olevaa pudotusta nähnyt.. Sillalta on pudotusta tuossa kohtaa noin 20 metriä. Pysäytimme tietenkin tienreunaan ja varmistimme, ettei peura ollut jäänyt kitumaan. Kaikkea sitä sattuu.

4 kommenttia

 1. Vilgot tainnut saada vainun jostakin herkusta...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, pieni mies menee ihan sekaisin jos keittiössä käsitellään lihaa :) Varsinkin pekonia :)

   Poista
 2. Jälleen kivaan blogiin törmäsin. Kauniita kuvia kauniista kodista. Huonekalujen kunnostus kiinnostaa itseänikin. Tervetuloa vastavierailulle omaani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukemaan blogia! Hieman on ollut hiljaista blogin puolella juuri tuon huonekalurestauroinnin takia ;) Tarkoitus on laittaa jatkossa enemmän juuri huonekalurestaurointiin, materiaaleihin ja menetelmiin liittyvää juttua. Sellaista mikä auttaisi tee-se-itse projekteissa menemään oikeaan suuntaan ja välttämään pahimpia virheitä. Ensi kuun aikana on tapahtumassa kaikkea jännää ja uutta Villa Oliviaan liittyen, joten kannattaa pysyä kuulolla.. Täältä suunnalta käydään ehdottomasti vastavierailulla :)

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.