29. elokuuta 2013

Maalinsävytystä eteiseen

Eteisen seinien pitäisi olla jo valmiina, mutta en vieläkään ole päättänyt sävyä. Väri on harmaan, mutta minkä sävyinen harmaa? Eteiseen tuleva sävy ei saisi olla liian vaalea. Pelkään, että lopputuloksesta tulee vaaleana romanttinen- tai lastenhuonetunnelma. Pintaan tuleva roiskemaalauskin näyttää paremmalta hieman tummemmassa pohjassa. Tilaan pitää kuitenkin saada vaaleutta ja valoa, koska eteinen on todella hämärä.

Eteiseen tarvitaan varmasti maalin väristä riippumatta lisää valaisimia. Olen todella huono ostamaan keskeneräisiin huoneisiin mitään. Pohjan pitää olla valmis tai ainakin pitää olla selkeä näkemys siitä mitä on tulossa. Ehkä juuri siksi eteinen on hämärä. Meillä on tällä hetkellä eteisessä (n. 30m2) vain kaksi kattovalaisinta, mikä ei selvästi riitä. Lisää valaisimia siis!

 

Maalausta on hidastanut myös se, että tajusin maalanneeni eteisen kattoon vain pohjamaalin viime syksynä. Tämä kertoo ehkä jotain siitä eteisen hämäryydestä.. Nyt on sitten viimeinenkin maalikerros maalattuna. Maali on Gysingen matta pellavaöljymaalia.

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.