24. maaliskuuta 2019

Raksamessut Porvoossa 30.-31.3Ensi viikolla järjestetään järjestetään Porvoossa rakennus- ja sisustusalan messut Uusimaa Areenalla. Tapahtuma on kaksi päiväinen ja kävijöille ilmainen. Kaksi päiväisillä messuilla on mahdollisuus tutustua paikallisiin tekijöihin, osaajiin ja ammattilaisiin saman katon alla. 

Meillä on Porvoolaisen Pilke Interiorin kanssa yhteinen osasto (B10). Olen restauroinut osaston kalusteet, jotka ovat kaikki myös myynnissä. Lisäksi osastolla on restauroimani Artekin 69 -tuoli arvottavana. Tuoli on ollut hurjassa kunnossa ja vaati täyden restauroinnin ollakseen taas käyttökuntoinen kaluste. Istuin on maalattu Tikkurilan Angora -sävyllä ja muut osat on lakattu uudelleen käyttöä kestäväksi. Jos siis haaveissa on Artekin kaluste kotiin kannattaa poiketa osallistumassa arvontaan! Arvontaan pystyy osallistumaan pelkästään paikan päällä poikkeamalla. Tuolista tulossa lisää blogin puolelle vielä ensi viikolla.

Osastomme restauroiduista kalusteista yksi on vanha ja todella iso tarjoiluvaunu, joka on odottanut kunnostusta jo pitkään. Runko sai uuden maalipinnan ja vanhat kovalevyt vaihdettiin vaneriin. Ensimmäisessä kuvassa näkyvä tarjoiluvaunu tulee siis näyttämään aivan joltain muulta osastolla.   Osastoltamme löytyy myös kotimainen tuolisarja sekä muutama muu yksittäinen kaluste.


Raksamessuilta löydät rakennus- ja sisustusalan ammattilaiset sekä paljon muuta tapahtumaa koko viikonlopun ajan. Meidän osastolle voit tulla kysymään kaikesta kodin remontoinnista kalusteiden restaurointiin. Osastolta löytyy myös paikallisen sisustusliike Finformin tuotteita. Toivottavasti nähdään ensi viikonloppuna mahdollisimman monen kanssa!

Raksa Porvoo 2019

 La 30.3 klo 10-17
Su 31.3 klo 12-17

Pilke Interior x Antiikki & Restaurointi Laurila – Osasto B10

Uusimaa Areena, Jääkiekkotie 4 Porvoo

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.