4. maaliskuuta 2019

Kevään restaurointikurssit


Keväälle on nyt lyöty lukkoon kaksi kurssia! Ensimmäisenä verstaalla pidetään kahden päivän pituinen kurssi, jossa pääsee aloittamaan isomman projektin tai tekemään pienemmän restaurointityön valmiiksi. Tavoitteena on saada ensisijaisesti oma restaurointiprojekti oikeaoppisesti käyntiin ja välttää turhat virheet työn edetessä. Nyt ei siis tarvitse stressata onko työ liian iso tai pieni kurssille. Fyysisesti iso kokoisista töistä sovitaan erikseen ettei tila mene liian ahtaaksi.

Startti kesän restaurointiprojektille

13.-14.4 ( La klo 10-15 - Su klo 10-14)

Kahden päivän restaurointikurssilla pääset aloittamaan isomman projektin, jota pystyt jatkamaan ohjeiden kanssa kesän aikana. Kurssi ei vaadi aiempaa kokemusta restauroinnista.

Kurssin hinta 189,00e
(ei sisällä materiaaleja)Huonekalujen huolto

27.4 klo 10-13

Löytyykö kotoa muuten hyväkuntoisia, mutta elämää nähneitä pintoja? Repsottaako viilutuksen reuna uhkaavasti? Kurssilla käydään läpi pienien vaurioiden paikkaamista, eri pintakäsittelyjä sekä niiden huoltamista kotioloissa. Esittelyssä eri tuotteita, joita mahdollista ostaa myös kotiin.

Mukaan voi tulla ilman kalustetta tai kalusteen kanssa. Kurssille on varattu hyviä esimerkkejä kunnostettavista pinnoista, joihin jokainen pääsee kokeilemaan tekniikoita. Kurssi ei vaadi aiempaa kokemusta restauroinnista.

Kurssin hinta 96,00e


Sitovat ilmoittaumiset 31.3 mennessä sähköpostitse antiikki@restaurointilaurila.fi
Molemmille kursseille otetaan maksimissaan kuusi osallistujaa. Pienen osallistujamäärän kanssa jokainen saa enemmän henkilökohtaista opetusta ja neuvontaa juuri omaan projektiinsa. Kerro ilmoittautuessa millainen kaluste on mukanasi tulossa (yhden päivän kurssi ei vaadi omaa kalustetta).  Muista ilmoittaa myös yhteystietosi laskutusta varten.

Kurssimaksu sisältää opetuksen, työkalut (myös omat työkalut saa ottaa) sekä kahvitauon (muista ilmoittaa jos ruokavaliossa huomioitavaa). Materiaalit laskutetaan kurssilla (vain korttimaksu). Verstaalle kuivumaan jäävien kalusteiden nouto seuraavalla viikolla sovitusti.

Tervetuloa oppimaan ja nauttimaan restauroinnista!

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.