28. joulukuuta 2017

Finformin kautta uuden vuoden viettoon


Kaupallinen yhteistyö – Finform

Olen pidemmän aikaa haaveillut uudesta rannekellosta arkikäytössä olevan rannekellon rinnalle. Restauroijan ranteessa kulkeva kello on välillä maalissa, välillä laukun pohjalla ja aina liian kovia kokenut vähänkään siistimpään käyttöön. Olen kaivannut kauniimpaa ja herkempää kelloa juhlaan, vaaleaa nahkaranneketta kesällä päivettynyttä ihoa vasten ja samalla kullan sävyisiä metalliosia. Eteen on osunut ainoastaan valinnan vaikeus. Useamman kellon kanssa käy aina niin, että joku jää sitten kuitenkin käyttämättä.

Tilanne ratkesi viimein Finformin valikoimasta löytyvällä Rosefieldin rannekellolla, johon pystyy vaihtamaan rannekkeen tilanteen mukaan. Omassa kellossani on musta mokkanahkainen ranneke, jossa on pieni kultainen koriste sekä perinteinen nahkaranneke tikkauksilla. Ranneke on todella helppo vaihtaa ilman mitään työkaluja – ranneke kiinnittyy pienellä jousella ja pysyy hyvin kiinni.

Kelloon on mahdollista ostaa myös metallinen ranneke. Kellotauluja löytyy mustana sekä valkoisena ja metalliosat väreissä kulta, hopea sekä ruusukulta. Arvoin itse pitkään kullatun sekä ruusukullan välillä, mutta päädyin klassiseen ja oman ihon sävyyni sopivaan kultaan.Kellon kaveriksi löysin Rosefieldin siron rannekorun, joka menee hyvin myös yksin. Tämä on ihana vaihtoehto kesähelteille, kun kello tuntuu liian hiostavalta. Materiaali on kullattua hopeaa. Rannekorusta löytyy kaksi eri koko vaihtoehtoa. Omani on isompaa kokoa vaikka ranne on pieni. 

Rosefieldin kellot ovat laadukkaita, mutta edullisia. Kello pysyy enemmän kuin järkevän hintaisena vaikka rannekkeita olisi useita. Kaikissa Rosefieldin kelloissa ja koruissa on kahden vuoden takuu. Finformista löytyy hyvä valikoima Rosefieldin tuotteita ja ostoksille ehtii vielä hyvin ennen uutta vuotta. Aukioloajat löydät alta.

Lundinkatu 7 – Porvoo

Aukiolo ennen uutta vuotta:

28. - 29.12  klo 10-17.30
30.12  klo 10-14

TallennaTallenna

4 kommenttia

 1. Kaunis kello ja ihanan monipuolinen vaihtorannekkeineen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maru! Tykkään tästä itsekin tosi paljon ja on ollut käytössä mukava :)

   Poista
 2. Nätti kello, ja tykkään erityisesti tuosta mokkarannekkeesta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyde! Mokkaranneke on osoittautunut tosi mukavaksi ja pehmoiseksi pitää :)

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.