14. elokuuta 2017

Porvoon kirpputorit – mistä tehdä kaupungin parhaat löydöt?


Olen aiemminkin listannut Porvoon kirpputoreja ja vanhaa tavaraa myyviä liikkeitä. Paikat kuitenkin muuttavat, lopettavat ja aina tulee uusia. Kesän aikana on tullut niin paljon kyselyjä verstaalla käyneiltä asiakkailta – jotka eivät ole olleet paikallisia – missä kannattaa käydä tekemässä parhaat löydöt Porvoossa.

Oma suosikkini on ehdottomasti Tavara Kammari, joka löytyy osoitteesta Teollisuustie 12 B. Kyseisellä paikalla on järkevät hinnat ja hyvää tavaraa eli tavara vaihtuu myös nopeasti. Asiakaspalvelun kohdalla ei voisi enempää toivoa. Tänne kannattaa siis ehdottomasti poiketa! Tavara Kammari järjestää myös huutokauppoja, joista seuraava on 20.8 klo 15.

Toisena suosikkina on ehkä hieman hiipunut (ainakin omissa silmissä) Tarmolan löytöpiste, joka löytyy viereiseltä kadulta osoitteesta Mestarintie 19. Omat tavarat olen täällä myynyt hyvällä menestyksellä. Kesän ajan paikka on kuitenkin tuntunut hiljaiselta myyjien osalta. Toivotaan, että taas syksyllä vilkastuu!

Keskustasta löytyy Kellarikirppis (Rihkamakatu 12), jossa en ole pitkään aikaan poikennut. Täältä olen tehty kuitenkin myös ihan hyviä löytöjä. Pääsiassa myynnissä on vaatetta ja pienempää tavaraa.

Jokirannan tuntumaan on keväällä tullut uusi paikka nimeltä Bohemia (Mannerheiminkatu 1). Täältä puuttuvat ne tavarat ja vaatteet, joiden kohdalla ei voi kuin ihmetellä, miten joku viitsinyt ne hinnoitella ja tuoda paikalle. Erittäin siisti paikka siis. Tänne kannattaa poiketa jos etsit merkkivaatteita tai laadukasta vintagea. Täältä löytyy vaatteiden lisäksi myös jonkin verran sisustustavaraa.

Porvoosta löytyy myös Kierrätyskeskus osoitteesta Yrittäjänkatu 5 – aivan siis verstaan vierestä. Täältä olen löytänyt jopa Thonet tuoleja muutamalla eurolla! Kierrätyskeskuksen vierestä löytyy Kevätkirppis, josta löytyy kaikkea huonekaluista vaatteisiin. Itse käyn täällä kurkkaamassa yleensä huonekalut. Osoite on Yrittäjänkatu 9.


Vielä yksi kirppisvinkki ensi viikonlopulle! Tämän viikon lauantaina 19.8 Vanhassa Porvoossa, Myllymäellä sekä Pappilanmäellä järjestetään kirppistapahtuma klo 10-16 (Pappilanmäen tapahtuma klo 10-14). Lisää tapahtumasta löydät tästä. Myyjien pihat löydät on merkattu karttaan, jonka löydät tästä.

Ensi lauantaille osuu muuten myös Siivouspäivä eli hyvä syy lähteä kiertelemään!

7 kommenttia

 1. Kiitos näistä vinkeistä! Porvoossa tulee käytyä monta kertaa vuodessa, mutta ne omalta tuntuvat kirppispaikat ovat jääneet löytymättä. Näistä sain vinkkiä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos hyödyllisestä postauksesta! Meni selaimen kirjanmerkkeihin odottamaan seuraavaa Porvoon reissua! :)

  VastaaPoista
 3. Tuo Bohemia onkin jäänyt itseltä ihan huomiotta, täytyypäs mennä piipahtamaan. Ja lauantain kirppistapahtuma on jo merkattu kalenteriin, ties mitä ihanaa taas löytyy! Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bohemia on ilmeisesti aika uus! Löysin ite sen kuukaus-kaks sitten. Muutaman löydön sieltä jo tehnyt :) Tykkään siitä, että vaatteet ja tavarat siististi ja selkeesti esillä. Suosittelen!

   Poista
  2. Kannattaa poiketa! :) Ihanaa viikkoa sinnekin!

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.