7. heinäkuuta 2017

Kodinsisustus järkevästi ja harkiten


Kaupallinen yhteistyö: Komplett Bank

Muutto on aina täydellinen tilaisuus käydä läpi kaikki tavarat aloittaa ja puhtaalta pöydältä sisustuksen kanssa. Olen itse muuttanut isommasta pienempään, mutta silti kodista puuttuu sisustuksen osalta paljon asioita. Kaikki vanhan kodin sisustuksesta ei välttämättä sovi seuraavaan jos koti muuttuu voimakkaasti vanhempaan tai tässä tapauksessa modernimpaan. Erotilanteessa olen myös kokenut, että haluan saada rakkaiden esineiden rinnalle jotain ihan uutta.

Oma kotini on melko pieni, mutta se ei siitä huolimatta tule olemaan sisustuksen osalta hetkessä valmis. Haluan tuoda kotiin juuri sitä, mitä oikeasti kotiini haluan ja miettiä tarkkaan vaihtoehtoja. Väliaikaiset ratkaisut ovat välillä välttämättömiä, mutta valitettavan usein muuttuvat pysyviksi. Olen aina ollut sillä kannalla, että olen mielummin hetken ilman haluamaani, kun pitkään väliaikaisen ratkaisun kanssa. Näin kotiin onkin kertynyt tärkeitä ja laadukkaita huonekaluja. Omalla hankintalistallani isoimmat jutut ovat tällä hetkellä sohva, matot sekä valaisimet.Usein sisustushaaveen kanssa joutuu säästämään hetken aikaa. Muuton yhteydessä valttämättömät hankinnat syövät kuin huomaamatta sisustusbudjettia. Välillä säästäminen sisustusunelmaa varten saattaa tuntua ikuisuudelta. Silloin hyvä vaihtoehto on harkita järkevää lainaa kodin sisustuksen kanssa.

Postaus on toteutettu yhteistyössä norjalaisen Komplett Bankin kanssa, joka tarjoaa lainaa ilman vakuuksia erilaisiin elämäntilanteisiin ja hankintoihin. Komplett bankin lainoihin on mahdollista yhdistää lyhennyvapaita jaksoja, joka helpottaa arjen muuttuvissa tilanteissa. Turvallinen joustoluotto antaa jokaiselle mahdollisuuden panostaa kodin hankintoihin. Lainan pystyy helposti hakemaan suoraan netistä ja eikä joustolainalla ole kiinteää takaisin maksuaikaa. Pääset tutustumaan Komplett Bankin lainaehtoihin tarkemmin tästä.


Muutama vinkki kodin hankintojen järkevään hankkimiseen joustoluoton kanssa

Tuo kotiin vain sitä, mitä oikeasti haluat. Hätäisesti kaupasta matkaan napattu matto tulee kalliimmaksi kuin kerralla oikean ostaminen. Joudut toki olemaan hetken ilman tarvitsemaasi tavaraa, mutta samalla saat aikaa miettiä valintaa. Sen oikeasti halutun tavaran maksaminenkin on mielekkäämpää!

Panosta sisustuksen kulmakiviin. Omalla kohdalla tämä tarkoittaa antiikkia, taidetta sekä laadukkaista huonekaluja. 

Kunnosta vanhaa. Jos kotoa löytyy peritty huonekalu, kannattaa sille antaa mahdollisuus. Saat kotiin jotain ainutlaatuista, jonka ympärille muu sisustus on helppo rakentaa.

Tee kestäviä valintoja. Laadukas ja ajaton huonekalu ei menetä arvoaan ja kulkee mukana eri elämäntilanteissa. Design tuotteella on yleensä myös hyvä jälleenmyyntiarvo ja oikein tehty valinta saattaa jopa muuttua ajan kanssa ostohintaansa arvokkaammaksi. 

TallennaTallennaTallennaTallenna
TallennaTallenna

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.