24. huhtikuuta 2017

Takaisin kaupunkiin!


Tältä se näyttää. Oma uusi koti. Tämän enempää en ole itsekään vielä päässyt näkemään, koska talo on vasta valmistumassa. Muutto on edessä ennen juhannusta – toivottavasti. Kerran on jo muuttopäivä siirtynyt ja aiheuttanut samalla päänvaivaa missä asua väliaikaisesti. Tällä hetkellä oleva ihana väliaikainen koti on käytössäni vain toukokuun lopulle eli kesäkuuksi pitää vielä keksiä jotain.

Uusi koti on hieman alle 40 neliöinen yksiö Porvoon keskustan läheisyydessä. Isoin plussa asunnon kanssa on sijainti, joka tarjoaa monta erilaista reittiä juoksulenkeille. Mietin pitkään myös saman talon kaksioita, mutta totesin yksiön neliöt riittäviksi. Uudelle kodille on jo valtava määrä suunnitelmia sisustuksen suhteen, joita alan hiljalleen blogin puolellakin avaamaan.

Jännittävää muuttaa ensimmäistä kertaa aivan uuteen taloon. Väliaikainen asunto on uudessa talossa jossa olen kevään ajan viihtynyt paremmin kuin hyvin. Toivotaan, että varsinainen koti tuntuu yhtä paljon kodilta!

8 kommenttia

 1. Onnea uudesta kodista!
  Toivottavasti pääset pian muuttamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele! :) Ihan mahtava fiilis muutosta ja toivotaan, että muuttopäivä ei enää muutu.

   Poista
 2. Onnea uuden odotukseen! Kuvasi ovat huikeita! Teet tärkeää työtä. Aurinkoisia juoksulenkkejä! Tuija

  VastaaPoista
 3. Simppeli ja helposti tiloiltaan hallittavan oloinen koti sinulle tulossa. Sitä voi asua niin monella tavalla mukavasti ja viihtyä hyvin, enpä ihmettele, että odotat muuttoa innokkaasti! Tuossa on kaikki, mitä yksi ihminen tarvitsee ja kupunki taas asuinympäristönä tarjoaa toisenlaisia virikkeitä. Itse kannatan aina turhien neliöiden karsimista, vaikka näissä vanhoissa taloissa niitä kyllä väkisin tahtoo olla yli tarpeen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Elina! Olen viihtynyt todella hyvin taas kaupungissa. Pohdin pitkään eri vaihtoehtoja asumisen kanssa ja tämä tuntui heti hyvältä vaihtoehdolta. Tällä hetkellä kaipaan ympärille mahdollisimman vähän tavaraa ja neliöitä. Hiljalleen oman kodin sisustamista olen kyllä alkanut kaipaamaan. Vielä hetki pitää malttaa odottaa :)

   Poista
 4. Mukavan oloinen koti pohjapiirustukseltaan, tulet saamaan siitä oikein ihanan, sinun taidoillasi ei voi erehtyä! Mukavaa kevättä ja mukavia hetkiä suunnitteluun! Jään innolla odottamaan juttujasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villis! Ja ihana, että jaksat seurata blogia edelleen :) Ihanaa kevättä sinnekin!

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.