31. maaliskuuta 2017

Parasta juuri nyt


Uusi koti. Asun tällä hetkellä väliaikaisessa asunnossa ja odottelen oman asunnon valmistumista. Muutan ensimmäistä kertaa aivan uuteen taloon. Uuden kodin suunnittelu on jo kovassa vauhdissa ja ihanaa päästä vihdoin myös blogin puolella kertomaan suunnitelmista.

Väliaikainen koti, jonka imuroimiseen menee vain muutama minuutti.


Vähentynyt tavara. Olen aina kuvitellut, että omistan aika vähän tavaraa – jos vaatteita ja urheiluvarusteita ei lasketa mukaan. Muuton yhteydessä kuitenkin selvisi, että isompi koti on kuin huomaamatta kerännyt ympärilleen tavaraa. Tätä tavara määrää olen karsinut aika kovalla kädellä.

Kevät. Tänä keväänä olen odottanut lumien lähtöä enemmän kuin koskaan.

Restaurointikurssit. Verstaalla on viikonloppuna kevään toinen restaurointikurssi. Ensimmäisellä kurssilla meillä oli aivan mahtava porukka ja toivottavasti tiedossa on yhtä hyvä viikonloppu. Lisää kursseja on tulossa viimeistään syksyllä!

TallennaTallenna

8 kommenttia

 1. Keväiloja! 💫👌🏻💚 Tuija

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia 💜 Meri on aina kaunis, jopa talvella.

  VastaaPoista
 3. Keväästä on tulossa ihana, ihan uuden kodin laittamisen myötä! Ei mikään kiire, saat nauttia kaikesta ihan omaan tahtiin, tekeminen on ihan parasta! Mukavaa odottaa kuvia, kuinka asut ja elät, olet sisustamissa ihan ammattilainen! Mukavia (viileitäkin) kevätpäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villis! Todellakin ihanaa päästä suunnittelemaan uutta :) Ihania kevät päiviä sinnekin!

   Poista
 4. Kohta se kevät tulee ja pääset uuteen! Tsemppiä ♥

  VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.