1. tammikuuta 2017

Inspiroivaa alkanutta vuotta!
Blogi on nyt viettänyt ansaitun taukonsa ja lähtee uuteen vuoteen uusilla jutuilla. Heti alkuun on tiedossa kurkistus verstaalle, kultausta sekä pieni restaurointiopas juttuihin, joita olette eniten vuosien varrella kysyneet. Edelleenkin saa laittaa viestiä ja toivoa jos jokin erityinen oman kunnostusprojektin kanssa mietityttää.

Tammikuun aikana selviää, miten kuvassa näkyvät tavarat kunnostetaan. Moni miettii tämän näköisten pintojen kanssa, onko mitään enää tehtävissä. Tuoli löytyi paikallisesta kierrätyskeskuksesta hylättynä ja matkalaukut ostin henkilöltä, joka ei näille omien sanojensa mukaan olisi muuta osannut tehdä kuin maalata päälle (onneksi ei kuitenkaan tätä raaskinut tehdä). Lupasin, että laukut saavat arvoisensa kunnostuksen ilman maalipurkkeja.

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille!

Instagramista löydät blogin nimimerkillä @localartisan.fi

6 kommenttia

 1. Onnea uuteen vuoteen! Blogi näytää hyvältä ja kuvat ovat tuttua laadukasta linjaa. Pieni miinus siitä että jutun lukeakseen se pitää klikata auki. Se ei ole lukijaystävällistä, ja pidän sitä äärimmäisen rasittavana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina! Ja kiitos palautteesta. Itse olen tykännyt tuosta ominaisuudesta pidempiä postauksia ajatellen. Tämän (pitäisi ainakin :) ) helpottaa lukijaa selaamaan sivuja eteenpäin. Ominaisuus on poistettavissa eli katsotaan, mitä tästä tykätään :) Ymmärrän kyllä, että varsinkin näin lyhyen postauksen kanssa voi olla turhauttava.

   Poista
 2. samanlaiset kapsäkit minulla..aikaa vain ei ole tehdä niille muuta kuin ihailla :) mielenkiinnolla odotan, millaisilta omasi näyttävät kunnostuksen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpas kiva kuulla! :) Toivottavasti saat hyviä vinkkejä ja inspiraation kunnostukseen. Nämä saa kuntoon yllättävän pienellä vaivalla :)

   Poista
 3. Hyvää Uutta Vuotta! Oikein mukavaa aloittaa uusien juttujen seuraaminen ja verstaallekin on mukava poiketa kurkistamaan! Blogisi on ollut ilo arkeeni, odotan innolla uusia tuulia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Villis! :) Ihana kuulla, että jatkat blogin matkassa <3

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.