19. joulukuuta 2016

Muutostöitä


Olen pidemmän aikaa kaivannut jotain uutta ja selkeämpää suuntaa blogille. Lukijoiden puolelta palaute on ollut aina poikkeuksetta positiivista ja olen saanut valtavasti sydäntä lämmittäviä viestejä – kiitos. Tie blogin kanssa tämän näköisenä on kuitenkin nyt tullut päätepisteeseen.

Blogin taival jatkuu – toivottavasti entistä parempana – nimellä Local Artisan. Uudella nimellä jutut painottuvat enemmän tekemiseen eli verstaalle ja eri sesonkien ideoihin sekä toteutuksiin. Ohjeita, vinkkejä ja muita kovasti toivottuja juttuja verstaalta on siis tulossa vieläkin enemmän. Koti näkyy blogissa edelleen, mutta varmaan vähän pienemmässä osassa.

Uusi osoite alkaa toimimaan ihan pian ja vanha osoite toimii jatkossakin uuden rinnalla. Samalla reittiä löytyy tie blogiin siis edelleenkin. Blogista ei katoa mitään eli vanhat postaukset löytyvät jatkossakin. Jos jotain ei löydy tai jokin ei toimi niin kertokaa ihmeessä.

Blogi jää hetkeksi lepäämään ja jatkaa uusin jutuin tammikuun alussa. Toivottavasti moni teistä jatkaa blogin matkassa muutoksista huolimatta. Rauhallista loppuvuotta kaikille!www.localartisan.fi

Instagram | @localartisan.fi

Facebook | localartisan.fi

Email | slaurila@gmail.comTallennaTallenna

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.