16. syyskuuta 2016

Vähän erilainen Tukholma


Yhteistyössä: Visit Sweden

Poikkesin viime viikolla, kaikkea kiirettä uhmaten, minilomalla Tukholmassa. Tukholmassa ei oltu vielä syksystä kuultukaan ja meille osui mitä upein sää. Viikonlopun ja ensi viikon ajan saatte lukea reissusta. Kerron myös omat vinkkini Tukholmaan matkaa suunnitteleville.Matka Tukholmaan taittui punaisilla laivoilla, joissa meitä hemmoteltiin Food Gardenin illallisella sekä yhdeksän ruokalajin maistelumenulla paluumatkalla. Erityisesti menomatkan Gabriella oli todella tyylikkäästi uusittu hyttejä myöden.


Edelliset kerrat Tukholmassa olen ollut lähinnä läpikulkumatkalla. Oli ihanaa päästä kerrankin viettämään aikaa Tukholmassa ja tutustumaan paikkoihin, joissa en ennen ole käynytkään. Pidemmäksikin aikaa olisin voinut jäädä!

TallennaTallennaTallennaTallenna

4 kommenttia

 1. Olenkin odotellut milloin pääsen lukemaan sun Tukholmanmatkasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on ainakin näyttänyt olevan ihanat kohteet Tukholmassa! Mietin itsekin samoja kohteita, mutta lähdinkin vähän eri suunnalle :)

   Poista
 2. Ihanaa...olisi myös kiva kuulla miten liikuitte satamasta kaupunkiin ja kohteisiin. Olen niin kuullut kauhu tarinoita takseista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taksilla ja metrolla kuljettiin, yhtä lauttamatkaa lukuunottamatta. Taksien kanssa kannattaa olla tarkkana ja tarkistaa hinta aina ennen kyytiin nousemista. Meillä oli taksimatkoilla mukana Visit Swedenin edustaja, jonka ansiosta taksimatkat meni aika kivuttomasti :)

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.