26. syyskuuta 2016

Perinnerakentaminen ja ostokset Tukholmassa


Yhteistyössä: Visit Sweden

Joku saattaa muistaakin reilun vuoden takaisin reissuni Gysingeen? Gysingen perinnerakennusliike on lumoava – samoin koko ympäristö. Päätin Tukholmassa käydessä poiketa kurkistamaan, miltä Gysingen kauppa Tukholmassa näyttää. Kauppa sijaitsee Östermalmilla ja lähin pysäkki Tunnelbanalla on Östermalstorg. Tästä käveltävää on muutama kortteli.

Mitä Gysingestä kannattaa lähteä hakemaan?

Gysingen maalit ovat todella laadukkaita ja värivalikoima on kaunis sekä monipuolinen. Meillä on Villa Oliviassa ikkunat maalattu Gysingen valkoisella pellavaöljymaalilla – edelleen ovat valkoiset. Tätä ei voi sanoa kaikista valkoisista öljymaaleista, joita kaupan hyllyltä löytyy.

Gysingessä kannattaa kurkata myös pienet yksityiskohdat eli ikkunasalvat, helat ja vetimet. Näistä voi löytyä juuri se, jota olet etsinyt. Sisustustuotteissa on myös paljon sellaista, mitä meiltä ei täältä löydy – ei ainakaan yhtä laadukkaana ja kauniina. Toki kaikkea voi Gysingestä tilata myös postitse kotiin!


Gysingen kaupassa valikoima on hieman karsitusti sama kuin alkuperäisessä liikkeessä. Täältä löydät sisustustuotteita sekä tarvikkeita perinnerakennukseen. Valtavimmat korjausmateriaalit täältä on jätetty pois, mutta muuten valikoima on monipuolinen.
Kaupan yhteydestä löytyy myös suloinen ja rauhallinen kahvila. Lupaavalta näytti, mutta juuri aamupalalta tultua ei tätä jääty kokeilemaan.


Gysinge Stockholm
Storgatan 31, Östermalm

Avoinna

ma-pe klo 10-19, la klo 10-16, su klo 12-16

TallennaTallennaTallennaTallenna
TallennaTallennaTallennaTallenna

4 kommenttia

 1. Kiva nähdä näitä kuvia, tämä oli minullakin suunnitelmissa, mutta en vaan mitenkään ehtinyt :D Ensi kerralla sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin loppui aika monen suunnitelman kanssa :D Onneksi on sitten jotain seuraavalle reissulle! Oli muuten samat kohteet listalla, kun sullakin :)

   Poista
 2. Gysingen maalit ovat kyllä kerrassaan mainioita. Ja ihanan laaja valikoima kaikkea muutakin perinnerakentajalle. Minua itseäni lähellä on Salossa, Rikalanmäellä toimiva www.antiikkiverstas.com ja sieltä on tullut ostettua kaikenlaisia Gysingen tuotteita. Sekin ihan tutustumisen arvoinen paikka, jos sinne päin asiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samasta paikasta suurin osa meillä käytetyistä Gysingen tuotteista ostettu :) Postitse on aina tullut eli vielä en ole päässyt paikkaan tutustumaan. Gysingen tuotteita voi tilata myös Kretuliinista (Helsinki).

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.