25. heinäkuuta 2016

Mökin sisäseinien maalaus


Mökin sisäseinät on nyt maalattu! Maalasin seinät kahteen kertaan Tikkurilan Harmony -maalilla, mutta jos joku suunnittelee vastaavaa projektia suosittelen varautumaan useampaan kerrokseen. Meillä seinässä oli valmiiksi yksi kuultomaalaus ja loputon määrä koemaalauksia. Ilman näitä olisin varmasti ottanut alle myös Tikkurilan Multi Stop -maalin, joka estää tummentumien, oksakohtien ja muiden jälkien näkymistä varsinaisen maalipinnan alta. Varmasti joudun jonkun kohdan maalaamaan uudelleen ensi keväänä.

Maalausprojekti alkoi telineiden kuljetuksella saareen. Pelkillä tikapuillakin olisi varmasti pärjätty, mutta maalaamme tänä kesänä vielä mökin ulkoseinätkin eli telineet olivat joka tapauksessa matkalla saareen. Ja kyllähän telineillä maalaus on aina helpompaa ja mukavampaa. Näin pienessä tilassa telineitä edes tarvinnut siirtää kovin montaa kertaa.

Mökin sisäkatto kokee myös muutoksia kunhan saadaan kaikki muut projektit valmiiksi. Katto vaalenee, mutta pysyy varmaan edelleen tummempana kuin seinät. Tummuus ei siis haittaa korkeassa katossa. Ainostaan siis sävy, joka ei istu muuhun tilaan.


Tässä valmista seinäpintaa. Tikkurilan lämmin Talkki (G484) sopii täydellisesti yhteen makuuhuoneeseen maalatun harmaanvihreän Syvänne (N439) sävyn kanssa. Mökki on sen verran pieni, että kokonaisuuden on toimittava makuuhuoneiden ovien ollessa auki. 

Mitä pidätte mökin muutoksista? Onko teillä hyviä ideoita mökin sisäkaton maalaamiseen?

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.