24. toukokuuta 2016

DIY – makuuhuoneen valaisimetKiitos kaikille ihanista kommenteista edellisessä postauksessa. Olimme viime viikonlopun miehen kanssa Tallinnassa viettämässä rentouttavaa viikonloppua. Meillä oli uusi hotelli kokeilussa ja onnistuimme löytämään aivan mahtavia ravintoloita – vinkkejä Tallinnaan reissua suunnitteleville tulossa siis pian.

Huomasikohan kukaan teistä edellisen postauksen kuvista, millä olen kiinnittänyt makuuhuoneen valaisimet seinälle? Olin jo heittämässä näitä polttopuiden sekaan, kunnes tajusin, että näillehän on käyttöä. Kyseessä ovat siis mäntyiset verhotangonkannattimet. Sävy menee täysin yhteen mäntyisten ikkunanpuitteiden kanssa ja näyttää vihreän parina todella hyvältä.

Olen todella iloinen, että sain kierrätettyä edes näin pienen asian mökillä. En halunnut makuuhuoneeseen hyllyjä tai muuta pölyn kerääjää – nämä toimivat täydellisesti yksin seinällä. Itse valaisimet ovat Clas Ohlsonilta, joka myy samaa valaisinta myös muissa metallin sävyissä. Lamppu on perinteinen hehkulamppu paikallisesta rautakaupasta.

Mitä pidätte? Toimiiko lampunkannattimena vai paremmin verhotangon kanssa?

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.