22. huhtikuuta 2016

Meidän Porvoo – paikallisen vinkit matkailijalle ja asukkaalle


Aloitan kesän aikana blogissa Meidän Porvoo -postaussarjan, jossa jaan teille meidän suosikkipaikat ja palvelut Porvoossa. Ajatus postaussarjasta lähti kyselyistä, joita saan Porvooseen reissua suunnittelevilta. Usein kysytään hyviä kirppiksiä, ravintoloita ja majoituspaikkoja. Porvoo on suosittu turistikohde varsinkin kesällä ja täällä vieraileville löytyy hyvin listattuna kahvilat ja kaupat Vanhassa Porvoossa, mutta siihen se sitten usein jääkin. Kymmenistä kahviloista on myös vaikea matkaajan sanoa, mikä on se paras.

Tarkoitus on kertoa meille tärkeistä paikoista ja palveluista muille Porvoolaisille, Porvooseen muuttaneille tai muuttoa suunnitteleville – ja tietenkin täällä vieraileville. Meidän suosikkien joukkoon mahtuu myös niitä turistien helmiä, mutta myös arkisempia palveluita ja osaajia joiden perässä kannattaa tänne tulla pidempääkin.

Pääsette kesän aikana tutustumaan muun muassa meidän suosikki eläinlääkäriin, kaupungin parhaaseen verhoilijaan ja lumoaviin ulkoilupaikkoihin. Paljastan myös parhaimmat kirppispaikat ja ne kohteet, jonne yksikään turistiopas ei näytä tietä.

8 kommenttia

 1. Kiva idea tämä aihe! Ehkäpä tästä löytää melko tuore kaupunkilainenkin uusia ideoita :-)

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea. Odotan innolla. :) Viikonloppua t Riitta

  VastaaPoista
 3. Aivan loistava idea,odotan innolla. Tulikin tuosta mieleen, että olisiko sinulla nyt jo laittaa minulle vinkki hyvästä majapaikasta Porvoossa. Olen sellaista etsinyt booking.comin kautta, mutta ei ole oikein löytynyt. Porvoo on niin ihana. Se on muuttolistalla ykkösenä jos jonnekin joskus pitää muuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Porvoon yöpymispaikoista suosittelen Vanhassa Porvoossa Hotelli Onnia ja Pariisin Villeä. Kaupungin ulkopuolella on myös ihana Tukkilan Tila (noin 5km keskustasta). Toivottavasti viihdytte Porvoossa! :)

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.