16. huhtikuuta 2016

JärvinäköalaKerroin aiemmin keväällä meille auenneesta järvinäköalasta, kun päärakennuksen vierestä kaadettiin iso kuusi. Maiseman muutoksen on huomannut parhaiten nyt jäiden lähtiessä. Toki kesällä runsaampi luonto sulkee näköalaa hieman, mutta enää ei tarvitse kivetä ullakolle nähdäkseen järvelle. Kuvassa järvessä on vielä ohut jääpinta, mutta nyt järvi on kokonaan auki.

Miehen soutukerho ja venevaja sijaitsevat meiltä rantaa pitkin hieman eteenpäin Staffaksen kartanon kohdilla. Metsän kautta pääsee oikaisemaan kätevästi, mutta unelmana olisi tietenkin saada joskus oma vene omaan rantaan. Nyt näkyy yksilöllä soutava mieskin järveltä kauden alkaessa.

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

2 kommenttia

  1. Ai miten ihana että saitte järvinäkymän! Vesi on jotenkin niin rauhoittava elementti, en yhtään ihmettele että ihmiset haluavat asua mielellään meri- tai järvimaisemissa :-) Mekin ollaan jo puoliksi vitsailtu, että sitten tästä seuraava talo saisi olla merinäköalalla... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lyde! Onhan tuo rauhoittavaa katsottavaa ja jäiden lähtöä on ollut mukava seurata. Alkaako uusi taloprojekti jo kiinnostamaan? :)

      Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.