3. maaliskuuta 2016

Ripaus kevättä kotiin


1.House Doctor Drop  2.Tiskivati ja harja    3.Muuto Elevated maljakko    4.Eva Solo To Go Cup    5.Muubs Bill esiliina   6.Eva Solo Lungo muki    7.Ferm Living mittalusikat    8.Batylin kangasruukku

 Kevään tullessä koti kaipaa aina jotain uutta. En tykkää ostaa tavaroita vain sisustamisen takia vaan kaikelle pitää olla jokin käyttötarkoitus. Meillä piensisustus koostuu siis kauniista käyttöesineistä – varsinkin keittiössä. Usein myös myyn tai annan pois tavaraa uuden tieltä. Varsinkin isossa talossa on riski saada nurkat ja varastot täyteen tavaraa.

Näistä verkkokauppojen tuotteista silmäni osuivat heti tuohon Muubsin esiliinaan. Keittiössä tämä olisi käytännöllinen ja kaunis myös naulakossa roikkuessa. Siitä huolimatta ensimmäinen ajatukseni oli ostaa tämä verstaalle. Kaapistani löytyy valikoima Snikersin työvaatteita, mutta jotenkin olen päätynyt käyttämään lämpimällä verstaalla essua. Ehkä tämän voisi ensin ottaa kotiin käyttöön ja siirtää sitten myöhemmin verstaskäyttöön. Kovin kauan tämä ei vaaleana verstaalla pysyisi. 


*Sisältää mainoslinkkejä

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.