1. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen diy-ideat ohjeineenOikein ihanaa maaliskuun alkua kaikille! Täällä ollaan jo viime kuussa aloitettu tekemään pääsiäisjuttuja. Jotenkin pääsiäinen on koristeineen niin houkutteleva, vaikka kyseinen juhlapyhänä ei ole itselleni mitenkään erityisen tärkeä. Pääsiäinen on osa kevään odotusta ja täydellinen hetki yhditään sisustukseen herkkiä värejä, joita ei muuten tulisi käytettyä. Joku on myös voinut huomata, että keväiset sipulikasvit ovat bloggaajalle suuri ihastus.

Ennen pääsiäistä on siis tulossa erilaisia diy-ideoita ohjeineen. Kaikki ovat helppoja ja edullisia toteuttaa. Erityisesti värjäys on ollut hauskaa ja mielenkiintoista puuhaa. Kananmuniin saa aivan uskomattomia värejä, jokaisen keittiöstä löytyvillä tarvikkeilla.

4 kommenttia

  1. Jään odottelemaan mielenkiinnolla. t Riitta

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoista! Minulla pääsiäinen jotenkin aina humpsahtaa ohi. Rairuoho on myöhässä ja ne n. kaksi koristetta kaivetaan esille viime tingassa. Jonakin vuonna kyllä värjäsin kananmunia sipulinkuorilla ja kumilenkkikoristeluilla (ihan syötäväksi siis). Nuo kuvissasi olevat munat on kyllä valtavan kauniita!

    VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.