29. tammikuuta 2016

Vaatekaappi

 
Tein joulukuussa hiljaisen päätöksen, ettei jouluostosten jälkeen mitään hurjaa shoppailua. Seuraavana päivänä postireissulla onnistuin ostamaan vaatekaapin.. Tämä oli sellainen löytö, että mieskin lämpeli ostokselle ilman suurempia selittelyjä. Katselimme kesällä vastaavanlaista isompaa kaappia, jolla oli neljä numeroinen hinta kehnosta kunnosta huolimatta. Tämä oli siis todellinen löytö.

Näin ammatin puolesta on melko riskitöntä tehdä antiikkiostoksia, kun aika nopeasti löytää piilossakin olevat viat. En nyt tarkoita mitään myyjän piilottelemia vikoja vaan vaurioita, joita ei päältä katsoen huomaa. Moni vaurio vanhassa kalusteessa saattaa näyttää päältä päin niin hurjalta, että edullinenkin löytö voi jäädä ostamatta. Todellisuudessa vika voi olla helposti ja edullisesti korjattavissa – myös ammattilaisen käsissä. Kevään aikana on tulossa ihan oma postauksensa antiikin- ja vanhan tavaran ostamisesta. Jaan teille omat vinkkini siitä mihin kannattaa kiinnittää huomiota vanhaa tavaraa ostaessa ja millaisia vaurioita ei kannata pelästyä.

Meidän kaappi löytyi Porvoon Kevätkummussa sijaitsevasta vanhantavaranliikkeestä. Liike sijaitsee entisen apteekin tiloissa – paikallisille ja Porvoossa poikkeaville vinkkinä. Todella mukava uusi paikka johon kannattaa käydä tutustumassa.

Mukavaa viikonloppu kaikille!

6 kommenttia

 1. Kiitos vinkistä! Pitää käydä tarkistamassa paikka :)

  VastaaPoista
 2. Odotan innolla postausta vanhan tavaran ostamisesta! Kaunis sävy tuossa kaapissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lotta! Yritän saada nopeasti postauksen ulos :) Nyt on ollut sellainen tilanne, että valmiita postauksia on vaikka kuinka, mutta valokuvaaminen ei ole onnistunut ollenkaan :D Vaikea tämä pimeä vuoden aika. Onneksi koko ajan muuttuu valoisammaksi :)

   Poista
 3. Tosi mukava postausidea, innolla odotetaan! Kauniin löydön olet tehnyt, toivottavasti senkin näkee kohta kokonaisuudessaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Mukava kuulla, että pidätte ideasta :) Kaappikin tulee kokonaisuudessaan vielä esille blogiin. Mukavaa viikonloppua!

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.